“GENEL BAŞKANIMIZIN ARKASINDAYIZ”

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı yaptığı açıklamada, “Bizler Sayın Genel Başkanımızın arkasındayız. Kendisi her ne kadar Olağanüstü Kurultay’da aday olmayacağını belirtse de bizler tüm teşkilatlar olarak Sayın Genel Başkanımızın yeniden Başkan seçilip partimize daha kuvvetli bir şekilde geleceğine eminiz” dedi.

 

 

 

 

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, geçtiğimiz gün partilerinin Afyon’da gerçekleştirdiği İstişare Kurulu Toplantısı’nda gelen eleştiriler üzerine Genel Başkan Meral Akşener’in istifasını sunup partisini Olağanüstü Genel Kurul’a götürmesini şu sözlerle değerlendirdi.

‘’KİMSE BU DURUMDAN PAY ÇIKARIP, ALGI OLUŞTURMASIN’’

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı İsmail Aynacı, ‘’20-22 Temmuz tarihleri arasında Afyon’da gerçekleştirilen İstişare Kurulu Toplantısı’nda Sayın Genel Başkanımızın istifasını sunup partimizi Olağanüstü Genel Kurultay’a götürmüştür. Bizler Sayın Genel Başkanımızın arkasındayız. Kendisi her ne kadar Olağanüstü Kurultay’da aday olmayacağını belirtse de bizler tüm teşkilatlar olarak Sayın Genel Başkanımızın yeniden Başkan seçilip partimize daha kuvvetli bir şekilde geleceğine eminiz. Kimse bu durumdan pay çıkarıp, algı oluşturmasın. Sayın Genel Başkanımız demokrasi aşığı olarak gerekeni yapmıştır. Bizler her zaman Genel Başkanımızın arkasındayız’’ dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

6 + 2 =