GENEL BAŞKAN AYDIN’DAN AHMET ŞAHİN’E ZİYARET

Kocaeli Amatör Spor Kulüpler Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın ve yönetim kurulu  Gölcükspor eski başkanlarından Av. Ahmet Şahin’i  işyerinde ziyaret etti.

BAŞKAN AYDIN’DAN, ŞAHİN’E VEFA

Genel Başkan Murat Aydın’a ziyaretinde,  Başkanvekili Hüseyin Bat, yönetim kurulu üyesi Severcan Kara ve KASKF müdürü Celal Güreşen eşlik etti.  Gölcükspor’un  eski başkanı  Av. Ahmet Şahin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti  “görev yaptığım süre içerisinde Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın ve yönetimi ile istişareler ederek güzel bir ahenk yakalamıştık. Bugün ziyaretime gelerek beni onurlandıran vefa gösteren Başkan Aydın ve yönetimine teşekkür ederim ” ifadelerini kullandı.

İSTİŞARELERDE BULUNUYORUZ

Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Genel Başkanı Murat Aydın “İlimizde spora katkı sunan geçmişte görev yapmış spor insanlarını işyerlerinde ziyaret ederek istişarelerde bulunuyoruz. ASKF olarak pandemi nedeniyle sıkıntı çeken amatör spor kulüplerimizle sürekli temas halinde olup sorunların çözümüne katkı sunuyoruz. Liglerin başlaması için gerekli şartların oluşmasını bekliyoruz. Bu manada bugün Gölcük’e gelerek geçmişte görev yapmış, spora katkı sağlamış, önceki dönem Gölcükspor Başkanı Ahmet Şahin başkanımızı ziyaret ederek istişarelerde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 2 = 5