GENÇLİK KOLLARININ ÇALIŞKAN İSMİ MECLİSE ADAY

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları’nın çalışkan ismi Burhan Kaya belediye meclis üyeliğine aday adayı oldu. Kaya’yı arkadaşları ve dostları yalnız bırakmazken, mecliste gençlerin ve iş dünyasının sesi olmak istiyorum” dedi.

Ak Parti Gölcük’te belediye meclis aday adaylığı süreci tüm hızıyla sürüyor. Meclis üyesi olmak isteyenler sürecin uzamasıyla da birlikte bir bir başvurularını gerçekleştiriyor. Bu isimlerde biri de İlçe Gençlik Kolları yönetiminde başarılı çalışmalara imza atan Burhan Kaya oldu. Kaya geçtiğimiz gün ilçe binasına gelerek partilerin ve gençlik kollarında beraber çalıştığı arkadaşlarının desteği ile belediye meclis üyeliğine başvurarak aday adayı oldu.

ÇIKTIĞI BU YOLDA BAŞARILAR

Kaya’nın başvuru formunu Seçim İşleri Başkanı İbrahim Ulufer ve Gençlik Kolları Başkan vekili Tarık Karayel birlikte aldılar. Ulufer yaptığı konuşmada, “Belediye meclis üyeliği için başvuru sürecimiz sürüyor. Büyük ilgi bizleri mutlu ediyor. Ben ileri ki günlerde de bu ilginin daha da artacağını düşünüyorum. Bu burada bu sıralarda birlikte olduğumuz gençlik kollarımızın çalışkan ismi Burhan Kaya kardeşimizin başvurusu için toplandık. Kendisine çıktığı bu yolda başarılar diliyorum” dedi.

HALKIMIZA HİZMET DAVASI YOLUNDA

Genç Meclis Üyesi aday adayı Burhan Kaya ise yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Halkımıza hizmet davası yolunda bende genç bir kardeşiniz olarak bir adım atmak istedim. Liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere verdiği değer bana güç ve kuvvet verdi. Hedefim mecliste gençlerin ve iş dünyasının sesi olmak. Umarım Allah bizleri bu yolda muzaffer kılar. Beni yalnız bırakmayıp geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı. Toplu fotoğraf sonrasında başvuru programı son buldu. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

86 + = 96