GENÇLER İLE YÖNETMEK İSTİYORUZ

Seçim çalışmalarında gençlere yoğunlaşan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, üniversite öğrencileri ve kardeş STK temsilcileri ile bir araya geldi

Gönül, “Gençlerle yol yürümeye varım”

Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan adayı Sibel Gönül, üniversite öğrencileri ve kardeş STK temsilcilerinin yer aldığı programda Genç İzmitliler Platformu, Türkiye Gönül Elçileri Derneği, Akmeşe Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Genç Mehmet Ali Paşa ve Yenişehir Derneği ile çok sayıda STK temsilcileriyle bir araya geldi. Seka Bahçe’de gerçekleştirilen programa başkan adayı Gönül’ün yanı sıra AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, İzmit İlçe Başkanı Ali Güney, İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan ve meclis üyesi adayları katıldı. Çok sayıda dernek üyesi gencin katılım gösterdiği programda değerlendirmelerde bulunan başkan adayı Gönül, “STK’lar olmadan hizmet üretmek mümkün değil. Dolayısı ile her bir kardeşimiz ile istişare içerisinde olacağız. Bu şehire hizmet etmek için, gençlerle yol yürümeye varım” dedi.

“Enerjiniz her daim var olsun, geleceğiniz, bahtınız hep açık olsun” diyerek sözlerine başlayan Cumhur İttifakı AK Parti İzmit Belediye Başkan Adayı Mimar Sibel Gönül, “İzmit gençlerin rahatlıkla bir arada olacağı bir şehir olacak. İzmit, spor şehri olacak. Çünkü olimpiyatlara sporcu çıkaracak bir şehir olacak. Açık hava konser ve sinema alanları gibi birçok sosyal ve kültürel alan inşa edeceğiz. Bizler şehrimizi gençler ile yönetmek istiyoruz” dedi.

ÇOK İDDİALI BİR KÜTÜPHANE YAPACAĞIZ
Bizler her zaman yanınızda olacağız diyen başkan adayı Gönül, “Her bir gencimizin öncelikle istihdamla ilgili merkezler kuracağız. Gençlerimize iş bulma konusunda yardımcı olacağız Bu şehirde çok iddialı bir kütüphane ve okuma meydanı yapacağız. Bu şehirde aradığınız kitabı bulabileceksiniz. Kültürümüze kültür katacak, nitelikli okumayı sevdirecek okuma alanları ve çok iddialı bir kütüphaneyi birlikte hayata geçireceğiz” şeklinde konuştu.

HER İNSANIMIZA DOKUNACAĞIZ
Açıklamalarına devam eden başkan adayı Gönül, “Bisikletlerimize ek olarak elektrikli bisiklet ve taksileri getireceğiz. Birçok projemiz var ama mühim olan gönül köprüleri kurabilmektir. Bizler her insanımıza dokunacağız. Çünkü sizin yüzünüzü güldüremedikten sonra, sizlere dokunamadıktan sonra yaptığımız işlerin kıymeti kalmaz. Havamız, toprağımız, denizimiz, suyumuz temiz olsun istiyoruz. STK’lar olmadan hizmet üretmek mümkün değil. Dolayısı ile her bir kardeşimiz ile istişare içerisinde olacağız. Bu şehire hizmet etmek için, gençlerle yol yürümeye varım” ifadelerini kullandı.

GÖZÜMÜZ ARKADA KALMAMALI
Başkan adayı Gönül’ün ardından açıklamalarda bulunan İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, “Gençliğin güçlü olması yarınlarımızın güçlü olması demektir. Benim fark edemediğimi sizler fark etmelisiniz. Sizler bizlerden farklı ve daha iyi yetişiyorsunuz. Ülkemizi, vatanımızı, elimizden almaya çalışanları unutmayın. Ben başkanlıkta 10 yılımı tamamlıyorum. Artık veda zamanı. Çok güzel işler yaptık fakat gözümüzün de arkada kalamaması lazım. Allah bir öncekilerin eline düşürmesin, belediyeyi 6 ayda eski haline döndürürler. Gözümün arkada kalmaması için mimar, siyaset deneyimi olan Sibel Gönül Hanımefendi’ye inşallah İzmit’i teslim edeceğiz” dedi.

SİBEL HANIM İŞİNİN EHLİ
Gençlik ile bir arada olmaktan dolayı mutluluk duyduğunu ifade eden AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, “Memleket meselelerine sahip çıkmanız ve siyasete ilgi duymanız çok önemli. Gençlerimiz inandığı zaman başaramayacağı bir şey yok. Mücadelemiz çetin ve büyük. Sizlerin istihdam talepleri bizim boynumuzun borcudur. İnşallah 31 Mart’tan sonra 4 yıllık istikrarlı ve yine koşmaya başlayan bir devlet olacak. Yeni imkan ve fırsatlar ülkemiz için açılacaktır. Yeter ki birlik ve beraberlik ortamı olsun. 31 Mart seçimlerinde İzmit ve Kocaeli olarak sınav vereceğiz. İzmit için Sibel Hanım’ın işinin ehli olduğu konusunda güvenimiz tam” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3