“Genç yaşta kendilerini öldürmesinler”

Gölcük Belediyesi temizlik İşleri Müdürlüğünde çalışan 9 arkadaş 9 Şubat Sigarayı bırakma Gününde sigarayı bıraktılar.

9 Şubat 2021 Sigarayı Bırakma Günü nedeniyle örnek bir davranış gösteren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünde 9 arkadaş sigarayı bıraktılar, Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay’ın ve Başkan yardımcılarının da destek vermesi üzerine sigarayı bıraktılar.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşlerinde görev yapan 9 arkadaş 9 Şubat Sigarayı Bırakma Gününde sigarayı bırakırken verdikleri ortak mesaj ise şu oldu, Sigarayı bırak rahata kavuş, gençlerimize de şunları nasihat eden işçiler Genç yaşta kendini öldürmesinler” diyerek sözlerini bildirdiler.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay ise şunları dile getirdi “Ben bu illete hiç başlamadı, sigara içenlerin büyük rahatsızlıklarını gördüm ve öleni dahi gördüm, personelim ile birlikte sigarayı bırakma günü olan 9 Şubat Günü kendilerine sigarayı bırakmaları yönünde söyledim sağ olsun arkadaşlarım 9 Şubat Sigarayı bırakma gününde sigarayı bıraktılar kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ahmet Özbay sosyal medya üzerinden düzenledikleri videoyu yayınlarken  9 Şubat Sigarayı Bırakma Günü münasebetiyle Sigarayı bırakan 9 arkadaşım isimleri ise şu şekilde

1- Vedat Dal

2- Mesut Berber

3- Ali Turhan

4- Hasan Usta

5- Mesut Sarı

6- Mustafa Karagöz

7- Birol Uzuner

8- Metin Küçüközer

9- Muzaffer Kamış

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

89 − = 85