“AŞILAMADA OLDUKÇA İYİ DURUMDAYIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partileri bazında yapmış oldukları çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu. Çakır, “Saha çalışmalarımızı daha rahat yapıyoruz” dedi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Gölcük İlçe Başkanı Bilal Çakır, partileri bazında yaptıkları esnaf ziyaretleri ve koronavirüs aşılama programı ile ilgili olarak açıklamalarda bulundu. Başkan Çakır, konu hakkında yaptığı açıklamada “Geçtiğimiz yılın başında dünyada olduğu gibi ülkemizde de görülmeye başlanan koronavirüs sebebiyle partimizin çalışmalarını sahada yapamadık. Halkımızın evinde kaldığı bu süre zarfında, sosyal mesafe kuralını gözeterek halkımızın yanında olamadık, esnafımızı ziyaret edemedik. Yeni dönemle birlikte artık esnafımızı ziyaret edebileceğiz” dedi.

‘ESNAFIMIZIN TALEPLERİNİ NOT ETTİK’

Sözlerine devam eden Çakır, “1 Haziran tarihi itibariyle artık halkımızın ve esnafımızın yanına daha rahat bir şekilde gidebiliyoruz. Bu anlamda saha çalışmalarımızı da başlattık. İlçemizin birçok noktasına giderek halkımız ve esnafımızla sohbet ediyor, yaşadıkları sorunları ve esnafımızın taleplerini not ediyoruz. Özellikle esnaflarımız, koronavirüspandemisinden ötürü borçlarının yapılandırılmasını, kredi faizlerinin silinmesini, daha rahat bir şekilde ödeme koşullarının oluşturulmasını istiyor. Bizler de bu konuda çalışmalarımızı yapacağız” dedi.

‘AŞILAMANIN ARTMASI OLDUKÇA İYİ’

Başkan Çakır, koronavirüspandemisinde aşılama programı hakkında düşüncelerini dile getirdi ve “Geçtiğimiz gün koronavirüs aşılarının yapılması konusunda önemli bir adım atıldı ve birçok yaş ve meslek grubuna aşı hakkı tanındı. İlimizde de günde yaklaşık olarak 20 bin kişinin aşılandığı bilgisini almış olduk. Bu da oldukça iyi bir rakam. İlçemiz ve ilimizde aşılama oranının artmasının koronavirüsle mücadelede önemli olduğunu düşünüyoruz. Ümidimiz, bu aşılama programları ile birlikte korona virüs ve maskelerden kurtulmaktır” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

19 + = 24