GENÇ EMLAKÇILAR OFİSLERİNİ AÇTI

Gölcük’ün sevilen gençleri Batuhan Kocaman ve Haktan Yıldız emlak ofisi açtı. Yürüttükleri çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Batuhan Kocaman, “Emlak mesleği ülkemizde ve ilçemizde her geçen gün daha da profesyonelleşiyor ve gelişiyor. Bizde genç girişimciler olarak sektördeki yerimizi aldık” dedi.

Gölcük’ün sevilen gençleri Batuhan Kocaman ve Haktan Yıldız emlak ofisi açtı. Genç girişimciler sektörde öncü ve uzun vaadeli olmak için yoğun tempoda çalışıyorlar. Dumlupınar Mahallesi, Preveze Caddesi, No:79 Gölcük adresinde çalışma ofislerini hazırlayan ikili, arsa, tarla, bağ, bahçe, dükkan, lüks daire, daire satışında geniş bir portföy sahipler.

GENİŞ BİR PORTFÖYE SAHİBİZ

Yürüttükleri çalışmalar hakkında gazetemize bilgi veren Batuhan Kocaman, Emlak mesleği ülkemizde ve ilçemizde her geçen gün daha da profesyonelleşiyor ve gelişiyor. Bizde genç girişimciler olarak sektördeki yerimizi aldık. Hedefimiz sektör de güvenilir olmak ve dinamizm katmak. Bu noktada çalışmalarımıza kısa bir süre önce başlasakta yoğun ilgiyle karşılaştık. Alım ve satımda yatırımcılara yönelik geniş bir portföy bu noktada ofisimize bekliyoruz. 0 534 237 02 37 ve 0 535 320 16 41 nolu telefonlardan da bize ulaşabilirler” dedi. Bizde Gölcük Vizyon Gazetesi olarak genç emlakçılara çıktıkları bu yolda başarılar dileriz.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

14 − = 13