Gece Kartallarından kaçış yok

Gölcük İlçe Emniyet Müdürlüğü Değirmendere Polis Merkezinde görevli Gece Bekçileri boş durmuyor, şüphelendikleri aracı durdurmak istediler kaçan şahısları yakaladılar.

Gölcük Halıdere Yalı Mahallesinde uygulama görevini yerine getiren Bekçiler  durumundan şüphelenilen ve durdurulmak istenen 3 şüpheli şahıstan 2’si kaçmaya başladı, Bekçilerden kaçan ve kısa süren kovalamaca sonucu şüpheli şahıslar Bekçiler tarafından yakalandılar.

Önleme araması kapsamında şüphelilerin yapılan üst aramasında Ü.P. isimli şahsın üzerinden 46.80 Gr Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi, 1 adet el yapımı tabanca ve tabancaya ait şarjöre basılı vaziyette 5 adet 7.65 mm çapında fişek ele geçirilmiştir. Ü.P. ve yanında bulunan M.K. ve S.T. hakkında da gerekli adli işlemlere başlanmıştır.

Gece Bekçileri Ayrıca şahıslara sokağa çıkma yasağına uymadıkları gerekçesi ile gerekli idari yaptırımlar uygulandı. Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi, uyuşturucu ile mücadele ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

92 − = 86