GAZETEMİZE İLK 10 OCAK ZİYARETİ AK PARTİ İLÇEDEN

GAZETEMİZE İLK 10 OCAK ZİYARETİ AK PARTİ İLÇEDEN

10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü nedeniyle AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Çetin Seymen, yönetim kurulu üyeleri ve AK Parti Kadın Kolları Başkanı Saime Yelken ile birlikte gazetemizi ziyaret etti

Basının ve gazeteciliğin toplum üzerindeki önemine değinen AK Parti  İlçe Başkanı Çetin Seymen “Kişilerin özel hayatlarına saygıyı, kişisel hak ve özgürlükleri temel alarak tarafsızlık içinde çalışmalarını yürüten basın, demokratik toplumların en önemli güvencelerinden biridir. Farklı görüş ve düşüncelerin seslendirilmesinde ve ortak yaşama kültürünün gelişmesinde basınımızın önemli görevler üstlendiği bir gerçektir. Demokratik kültürün ayrılmaz bir parçası olan basın kuruluşlarımızın; etik değerlere ve hukuka uygun, tarafsızlık içinde,  doğru haber yapması, kişi haklarına ve özel hayata saygılı, toplumun hassasiyetlerine özen gösteren bir şekilde görev yapması demokrasimiz ve gazetecilik mesleğinin saygınlığı açısından büyük önem taşımaktadır. Güzide ilçemiz Gölcük’te, kentin çıkarlarını ön planda tutatrak,  etik haberciliğinizle, kamuoyunu doğru bir biçimde aydınlatan,  mesleğini gece gündüz demeden zor şartlar altında icra eden siz basın mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum, çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Tuğba Zeren,  Gölcük AK Parti İlçe başkanı Çetin Seymen ve teşkilatına siyasi çalışmalarında başarılar diledi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

79 + = 87