Gaz pedalı takıldı duvardan uçtu

Gölcük Değirmendere Yalı Mahallesinde meydana gelen kazada gaz pedalı takılınca duvardan aşağı uçtu 4 kişi hafif yaralandılar.

Edinilen bilgi ve iddialara göre öğlen saatlerinde Değirmendere Yalı Mahallesi Yıldız sokakta meydana gelen kazada 4 kişi hafif şekilde yaralandılar. İddialara göre araç sürücüsü Merih Y aracına yolcu olarak aldıkları Zeynep G, Ayhan E, ve Zeliha Y.U’nun içerisinde bulunduğu anda aracın bir anda gaz pedalı takılınca evlerinin yanındaki duvardan aşağı uçtular.

Kazayı görev çevredeki vatandaşların 112 acil çağrı merkezine haber vermesi üzerine olay yerine 110, 112 sağlık ekipleri ve polis ekipleri sevk edildi olay yerine gelen 112 sağlık ekipleri kazadan çıkan yaralılara ilk müdahalelerini yaparken itfaiye ekipleri ise aracın gerekli kontrollerini yaptılar. Kazada araç içerisinde bulunan sürücü Merih Y, Zeynep G, Ayhan E, ve Zeliha Y.U sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine sevk edildi. Polis ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 2 =