Kılıç, “Harb-İş Tesisleri tüm vatandaşlarımıza açık”

Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri İşletme Müdürü İbrahim Kılıç  gazetemize yaptığı açıklamada, amaçlarının herkese tatil hizmeti sağlamak olduğunu belirtti.

Harb-İş Otel ve Sosyal Tesisleri İşletme Müdürü İbrahim Kılıç, sosyal tesislerde sadece Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu işçilerin örgütlü bulunduğu Türk Harb-İş Sendikası üyelerinin değil, bütün vatandaşların konaklayabileceğini açıkladı.

2011-2015 yılları arasında sendikamızın genel merkezinde eğitim sekreteri olarak görev yaptım. 2015 yılından sonra ise burada görevlendirildim diyerek sözlerine başlayan Kılıç, ’’Harb-İş otelimiz Yalova’ya 7 km uzaklıkta olup, Koru Beldesi Yeşilova Mevkii’nde hizmet vermektedir. Yalova İli, Çınarcık İlçesi, Termal İlçesi Mevkii’nde bulunmaktadır. İşletmemizin çevresindeki Termal Kaplıcaları, Erikli ve Üvezpınar Şelalesi, Teşvikiye Delmece Yaylası, Kent Ormanı ve Şelalesi, Yalova Yürüyen Köşk görmeye değerdir’’ dedi.

“Amacımız tatil imkanı sağlamak”

Kılıç, ’’Öncelikle bizim burada ki amacımız üyelerimize tatil imkânı sağlamak ve kış aylarında çalışan üyelerimizin eğitimlerini burada vermek. Çalışan diyorum neden? Hafta içi çalışırlar cuma akşamları 250-300 kişiyi burada misafir ederiz, hafta sonu ise eğitim, etkinlikler ve sosyal faaliyetler düzenlenir ve pazar günü de dönerler. Yaz aylarında da üyelerimiz aileleri ile tatil yapma imkânı bulurlar’’ ifadelerine yer verdi.

“11 ülkeden gelen gösteri ekiplerini ağırlıyoruz’’

11 ülkeden gelen ekibi ağırladıklarına da değinen Kılıç, ’’Yalova Turizm Folklor Araştırma Geliştirme ve Gençlik Spor Kulübü Derneği’nin düzenlediği etkinlikle beraber çevre belediyelere gösteri düzenlemek amacı ile 11 ülkeden gelen ekipleri ağırlıyoruz. Pazartesi günü geldiler ve pazar gününe kadar burada olacaklar. Makedonya, Güney Kore, Hırvatistan gibi dünyanın her yerinden gelen ekipleri ağırlıyoruz.

“Burası Bütün Vatandaşlara açık”

Bazı vatandaşlarımız buraya giremeyeceklerini düşünüyorlar ama burası bütün vatandaşlarımıza açık. Ayrıca öğrencilerimize yurt hizmeti de sağlıyoruz. Böyle güzel bir mekânda vakit geçirmekten memnun olduklarını fark ettiğimiz için yurt hizmetimizde tüm hızıyla devam ediyor’ ifadelerini kullandı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

27 + = 36