GARİPOĞLU SİYASETTE “BENDE VARIM” DEDİ

 

 

 

 

 

 

Demokratik Sol Parti bir sürpriz yaparak ilçemiz esnaflarından Çağlayan Garipoğlu’nu ilçe başkanlığına getiriyor. Garipoğlu gazetemize yaptığı açıklamada, “Benim derdim Gölcük! Siyaset bir tarafa Gölcük bir tarafa! O yüzden Gölcük’ün gelişmesine,büyümesine katkı koymayı hedef seçtim. DSP ilçe yönetimi olarak sahipsiz kent Gölcük’ü sahiplenmeye geldik” dedi.

 

 

 

 

Gölcük’te uzun zamandır ilçe teşkilatı bulunmayan Demokratik Sol Parti bir sürpriz yaparak ilçemiz esnaflarından Çağlayan Garipoğlu’nu ilçe başkanlığına getiriyor. Daha önce Büyük Birlik Partisi’nde ilçe sekreteri olarak görev yapan Garipoğlu, BBP’nin AK Parti’yi destekleme kararı alması sonrasında partisinden istifa etmişti. Şimdi Garipoğlu siyasette bende varım diyerek, yeni durağı DSP oldu.

“BENİM DERDİM GÖLCÜK”

Önümüzdeki hafta yeni yönetimini tanıtacak olan Garipoğlu yaptığı açıklamada; “Türkiye Cumhuriyeti sadece AKP’den ibaret değildir. Türkiye kısır çekişmenin içinden DSP ile kurtulur. Bu yüzden Gölcük’te yeniden yapılandırılan DSP, il başkanımın ilçe başkanlığı teklifini düşünmeden kabul ettim. Benim derdim Gölcük! Siyaset bir tarafa Gölcük bir tarafa! O yüzden Gölcük’ün gelişmesine,büyümesine katkı koymayı hedef seçtim. Ben sokaktan gelen bir siyasetciyim.  Gölcük’ün sorunlarını iyi biliyorum. Gölcük’de sus pus oturan,konuşmayan ilçe başkanı modeli olmayacağım. Nerede haksızlık, hukuksuzluk, yandaşlık varsa DSP ilçe Başkanı olarak onların üzerine gideceğim” dedi.

“SAHİPSİZ KENTİ SAHİPLENMEYE GELİYORUM”

Açıklamasına devam eden Garipoğlu, “Dün yaptıklarım bu gün siyasi kimliğimle beraber DSP çatısı altında partimize gönül verenlerin desteğiyle çıtayı daha yukarı yükselteceğiz. Hedefim Gölcük Belediyesi’ni partili dostlarımızla beraber yönetmek olacak. Dayanıklı bir yapının başına ilçe başkanı olarak atandım. Tüm DSP’ye gönül veren rahmetli Ecevit’in yolundan dönmeyen herkesi kucaklamaya hazırım. Yeni yüzlerle Gölcük halkının karşısına çıkan DSP Gölcük ilçe yönetimi olarak arkadaşlarımla beraber halkla kucaklaşıp, haksızlığa uğrayanların, sessizliğe bürünenlerin sesi olmaya geldik. Gölcük DSP ilçe Başkanı olarak Gölcük halkına söz veriyorum. Bundan sonra başınız dara düştüğünde arayacağınız bir yuvanız ve partiniz var olacak. Kimseden korkumuz yok! Bizim Allah’a olan inancımız tam. Rahmetli Ecevit’in yolunda yürümeye biz hazırız, siz Gölcüklülerde hazır olsun. Mevcut Genelbaşkanımız Önder Aksal ile birlikte ilçe binamızın açılışını yapacağız. İl Başkanım Halim Dedeoğluna ve il yönetim kuruluna teşekkür ederim. Onları mahçup etmeyeceğiz. Yeni oluşan Gölcük DSP ilçe yönetimi olarak sahipsiz kent Gölcük’ü sahiplenmeye geldik” diyerek sözlerini noktaladı.

ÇAĞLAYAN GARİPOĞLU KİMDİR?

Çağlayan Garipoğlu 1979 Gölcük doğumlu ilk, orta ve liseyi Gölcük’de okudu. Siyasete  2014 yılında Gölcük BBP ilçe sekreteri olarak başladı. Gölcük esnaflarından olan Garipoğlu 2003-2007 yılları arasında Değirmendere Yüzbaşılar baca mevkiinde Derya Lahmacun salonunu işletti. Ardından Evim Yapı Dekarasyon ile Gölcüklülerin güvenini kazandı. BBP Genel Başkanı Mustafa Desteci’nin Cumhurbaşkanı ve AKP Genelbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek vermesinden dolayı partisinden istifa etti.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 2 =