Feyzi Utaş 7.nci Kez Güven Tazeledi

Kocaeli İlim Yayma Cemiyetinin dün yapılan kongresinde Feyzi Utaş 7.nci kez başkan seçildi.

İlim Yayma Cemiyeti Hasan Basri Öğrenci Yurdu konferans salonunda pandemi tedbirleri alınarak yapılan kongreye; İYC Gölcük üyesi de olan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, SP İl Başkan Yardımcısı Nihat Yıldız ile İYC’nin yönetici ve üyeleri katıldı.

Divan başkanlığını Seyfettin Öztürk’ün yaptığı genel kurulda konuşma yapan Feyzi Utaş,  yeni neslin inşaatı için çalıştıklarını belirtti, “İlahiyat İhtisas projesini yürütüyoruz; yakın bir zamanda da önemli bir çalışmalarımızdan birisi olacak ‘Dijital Ortamda Gençlere Ulaşma’ projesini başlatacağız.” dedi. Utaş, her yıl olduğu gibi Ramazan ayında yetimleri giydirme ve kurban bağışı faaliyetlerini de yapacaklarını söyledi.

İlim Yayma Cemiyeti Kocaeli Şubesi’nin 156 üyesinden büyük bölümünün katıldığı kongrede 7 kişilik yönetim kurulu, 3 kişilik denetim kurulu ve 75 kişilik Müşavere Heyeti seçildi.

YÖNETİME SEÇİLENLER

İlim Yayma Cemiyeti’nin Feyzi Utaş başkanlığındaki yönetimde şu isimler yer aldı: Doğan Erol, Süleyman Büyükşahin, Muhammet Sait Ertuğrul, Ali Fazıl Demir, Fahrettin Batı, Adem Çakır. İlim Yayma Cemiyeti’nin 3 kişiden oluşan denetim kurul üyeliklerine de İsmail Gündaş, Salih Çakım ve Murat Bayzın seçildi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 25 =