FETÖ’ye büyük operasyon yapılacak

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ’ye büyük bir operasyon olacağını söyledi. Soylu “Şu anda FETÖ’ye büyük bir operasyon hazırlıyoruz. Ortaya çıkardığımız operasyonu kamuoyu gördüğü zaman benimle aynı kanaate sahip olacaktır.” dedi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, FETÖ’ye yönelik büyük bir operasyon hazırlığı içerisinde olduklarını belirterek, “Ben, onların bu noktada olabileceğini, tekrar böyle bir noktaya gelebileceğini düşünüyor değildim ancak ortaya çıkardığımız operasyonu kamuoyu gördüğü zaman benimle aynı kanaate sahip olacaktır.” dedi.

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) üzerine kararlılıkla gittiklerini söyleyen Soylu, şu ifadeleri kullandı: “Şu anda FETÖ’ye yönelik büyük bir operasyon hazırlıyoruz. Ben, onların bu noktada olabileceğini, tekrar böyle bir noktaya gelebileceğini düşünüyor değildim ancak ortaya çıkardığımız operasyonu kamuoyu gördüğü zaman benimle aynı kanaate sahip olacaktır. Terörist başı FETÖ, orada durduğu sürece, Amerika tarafından muhafaza edildiği sürece, Amerika’nın etkisinde bulundurduğu ülkeler, Avrupa’nın bulundurduğu ülkeler, bu hali devam ettirdiği ve onları koruyup kolladığı sürece, ‘FETÖ tehlikesi bitti’ demek zavallılıktır.”

“Alevi evlerinin işaretlendiği” iddiası üzerine Soylu, “Çocuklar tarafından yapıldığını, kamera kayıtları da var bizde, burada. Çocuklar gelmişler, oradaki müziğin fazla çalması sebebiyle evi o zannetmişler, işaretleyip geçmişler. 9-10 yaşında ufacık çocuklar.” cevabını verdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

23 + = 29