FETÖ elebaşı Fetullah Gülen ağır hasta!.

A Haber’de canlı yayında Canan Barlas ile Gündem programında Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman, FETÖ elebaşı Fetullah Gülen hakkında dikkat çeken bir iddiada bulundu. Ve bu iddiadanın üzerine hatta Karaman, Gülen’in ölmesi sonrasında örgütün yapılanması ile ilgili 40 yıldır süregelen bir yapı bu. Onun yerine kimin geleceği de bellidir  ifadelerini kullandı.
Gülen’in ağır hasta olduğunu söyleyen Karaman, terörist başının 1,5 aydır ses kaydı veya video paylaşımında bulunmadığının, Gülen’in ölmesi durumunda örgütün yapılanmasına ilişkin ise ‘40 yıldır süregelen bir yapı bu. Onun yerine kimin geleceği de bellidir. Paranın başında kimin olduğu da belli’ ifadelerini kullandı.
Ağır hasta olduğu iddia ediliyor
“3 Mayıs ve 23 Mayıs tarihleri en son sesinin duyulduğu tarihler. 1,5 aydır ne videosu ne sesi yok ortada. Ağır hasta olduğu iddia ediliyor.”
Sabah Gazetesi Haber Müdürü Nazif Karaman; ‘Gülen, Ben hastayım takatim yok’ Demişti
“Fetullah Gülen, 1 Mart 2022’de yaptığı açıklamada da ilk kez hasta olduğunu ilan etmişti. İlk kez ben hastayım, takatim yok demişti. 23 Mayıs’tan bu yana da ne ses kaydı ne videosu var.”
‘Teröristbaşı sonrası gelecek kişi örgütü ayakta tutabilir mi bunu analiz etmek lazım’
“40 yıldır süregelen bir yapı bu. Onun yerine kimin geleceği de bellidir. Paranın başında kimin olduğu da belli. Dizinin dibindeki adamlar da belli. Örgüt devam eder ama yerine gelecek kişi bu kadar etkili bir şekilde bu örgütü ayakta tutabilir mi bunu analiz etmek gerekiyor.”
 
Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 4 = 11