FECİ KAZANIN AYRINTILARI BELLİ OLDU

Gölcük’te geçtiğimiz gün traktör kazası olmuş karı koca bu kazada feci şekilde can vermişti. Kazanın gündüz saatlerinde meydana geldiği, saatler sonra karı kocaya bir vatandaşın sayesinde ulaşıldığı ortaya çıktı.

Gölcük’te geçtiğimiz gün korkunç bir kaza meydana geldi. Kivi toplamak için traktörle Gölcük’ün köylerine, İhsaniye Sivritepe mevkiine çıkan Hüseyin Can ve eşi Dilek Can traktörün takla atması sebebiyle traktörün altında kalarak olay yerinde hayatını kaybetti.

17:30’DAN BERİ HABER ALINAMAMIŞ

Edinilen bilgi ve iddialara göre sabah saatlerinde İhsaniye Sivritepe mevkiine çıkan Hüseyin Can ve Dilek Can’dan bir süre sonra haber alınamadı. Saat 17:30’dan bu yana iki kişiden haber alamayan yakınları durumu emniyet güçlerine bildirdi.  İki kişiyi akşam saatlerinde yoldan geçen bir vatandaş buldu. Traktörün takla atması sebebiyle kaza geçiren ve yerde hareketsiz geçen iki kişiyi gören vatandaş durumu hemen emniyet güçlerine bildirdi.

TAKLA ATTI ALTINDA KALDILAR

AFAD ve emniyet güçleri gelen bilgi üzerine hemen olay yerine sevk edildi. 112 Acil Sağlık ekipleri talihsiz bir şekilde traktörün takla atması sebebiyle kaza geçiren Hüseyin Can ve eşi Dilek Can’ın vefat ettiğini belirledi. Bu kaza ilçemizde büyük üzüntü oluşturdu. Hüseyin ve Dilek Can’ın cenaze namazları İhsaniye Yeni Camisi’nde ikindi namazı sonrasında kılınacak ve ardından İhsaniye Mezarlığına defnedilecek. Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 2 = 9