Feci kazada mucize kurtuluş

Derince D-100 Karayolu’nda kamyonet, arızalanan kamyona arkadan çarptı. Kazada arızalanan kamyonunu kontrol eden sürücü ile kamyonet sürücüsü yaralandı.

Dün akşam saatlerinde Derince D-100 Karayolundan İstanbul yönünde seyir halinde olan Emre Arı idaresindeki 43 U 8746 plakalı kamyonet, iddiaya göre, Kaşkaldere mevkiinde arıza yaparak emniyet şeridinde bekleyen Muzaffer Şener idaresindeki 34 UV 301 plakalı kamyona arkadan çarptı.

Kazayı görenlerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, polis ve 112 Acil ekipleri sevk edildi. Kazada araçta sıkışan kamyonet sürücüsü Emre Arı, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu sıkıştığı yerden kurtarıldı. Kullanılamaz hale gelen kamyonetten şans eseri ufak sıyrıklarla kurtulan Emre Arı ile hafif yaralanan kamyon sürücüsü Muzaffer Şener ambulansla Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

SAĞLIK DURUMLARI İYİ

Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazaya karışan araçlar çekicilerle yoldan kaldırılması sonrası trafik normale döndü. Polis ekipleri ise kaza ile ilgili inceleme başlattı.

..

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

59 − 58 =