FECİ KAZA! KADINA ARABA ÇARPTI

Gölcük D-130 Karayolu, Amiral Sağlam Caddesi girişi, Türk Telekom eski binası önünde feci bir kaza meydana geldi. Karşıdan karşıya geçmeye çalışan 19 yaşında ki Elif Ç’ye 41GR 327 plakalı araba çarptı. Kadının ayak bileğinde çatlak olduğu öğrenildi. 

Kaza, Gölcük’te ilçesi D130 Karayolu Amiral Sağlam Caddesi girişinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre yolun karşısına geçmek isteyen Elif Ç. (19) isimli kadına karşı yönden hızla gelen sürücüsü öğrenilemeyen 41 GR 327 plakalı otomobil çarptı. Çarpmanın etkisiyle savrulan genç kadın yaralandı. Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi ambulansta yapılan Elif Ç., Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Elif Ç.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Polis kazayla ilgili inceleme başlattı.

Çevre halkı esnafları ve vatandaşlar oradaki yol düzenlemesine tepki gösterdiler ve sık sık bu tarz kazalar olmasına rağmen yetkililerin hiç bir şey yapamadığından yakındılar. Haber : Soner Gülezer 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

4 + 3 =