EYT’nin federasyonlaşma SÜRESİ KOCAELİ’DE ŞEKİLLLENECEK

EYT’nin yol hartası Kocaeli’de belirlenecek. Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği, federasyonlaşma, bundan sonra izlenecek politika ve güncel gelişmelerle ilgili yol haritasını belirlemek için Kocaeli’de 2 gün sürecek bir çalıştay gerçekleştirecek.

Çalıştaya tüm il dernekleri ve yöneticileri de katılacak.

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, federasyonlaşma yolunda hızla ilerliyor.

KOCAELİ’Yİ TERCİH ETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, Vedat Bilgin’e verdiği talimatla sorunlarının çözümü noktasında adım atılan EYT’lile Bakanların olumsuz açıklamalarına rağmen umutlarını kaybetmiyor. EYT SYDD Genel Başkanı Gönül Boran Özüpak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Vedat Bilgin dışında yapılan hiçbir açıklamayı dikkate almayacaklarını her platformda dile getiriyor. Ankara kulislerinde ise Vedat Bilgin’in raporunu kasım ayı içinde açıklayacağı konuşuluyor. EYT SYDD, açıklanacak rapor, federasyon olma ve bundan sonra neler yapmaları gerektiği noktasında bir yol haritası belirlemek üzere yapacağı çalışta için Kocaeli’yi tercih etti. Çalıştay sonrası Gebze EYT SYDD’nin açılışı yapılacak.

Özüpak’ın yaptığı paylaşım

“20 yıldır EYT mağdurları haklarını geri almak için mücadele ediyor. 17 yıldır iktidarda olan Ak Parti Gnl Bşk Sn Recep Tayyip Erdoğan da bizim İMF tarafından mağdur edildiğimizi söylemiş ve çözeceğiz sözünü de vermişti. Bugün gelinen noktada Sn Vedat Bilgin’e EYT mağduriyeti için bir rapor hazırlanmasını görevini vermiştir.

EYT SYD DERNEĞİ Bşk Eyt Gönül Boran Özüpak her açıklamasında ‘Biz Cumhurbaşkanımızdan gelecek rapora göre hareket edeceğiz ve diğer yetkililerin açıklaması bizim için önemli değildir’ açılmasından anlayacağımız gibi biz raporun sonucunu bekliyoruz. Hak mağdurları hakları için sabrediyor ve sabrın sonucunda haklarımızı sonuna kadar almak için bekliyoruz ve her hafta sonu b dernek açılışı yaparak bütün Türkiye’nin hakları gasp edilmiş mağdurlarını bir çatı altında birleştirmek için var gücümüzle her yerde olmaya çalışan dernek başkanlarımız ve yönetimdeki arkadaşlara teşekkür ederiz. Haklı davamızda sonuna sonuç alana kadar mücadeleye devam edeceğiz. Bu hafta sonu il derneklerimizle yol haritamızı belirlemek için Kocaeli EYT Derneği Bşk Zekeriya Akbulut’un ev sahipliğinde İzmit’te iki günlük çalışma yapacağız. Toplantı sonucunda açıklanacak olan yol haritamızla EYT SYD Dernekleri bütün mağdurların sesi olmaya devam edilecektir.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 9