Yangın tatbikatı başarıyla yapıldı

Gölcük Saraylı İlkokulu yangın tatbikatı yapıldı. Öğrenciler yangın alarmının verilmesinin ardından 45 saniyede tüm okulu boşalttılar.

Kocaeli İtfaiye görevlileri tarafından okul salonunda  bilgilendirilen öğrenciler daha sonra okul zili ile verilen yönergelere uygun olarak okul yangın tahliye planına uygun olarak okulu sıra ile boşaltarak bahçede belirlenen alana hızlı ve güvenli bir şekilde geçtiler.

YANGIN TATBİKATI BAŞARILI GEÇTİ

Gölcük Saraylı İlkokulu Müdürü  Songül Bayraktar yangın tatbikatı ile şunları dile getirdi Bayraktar “İlkokul öğrencileri 45 saniyede okulu boşaltırken ortaokul öğretmen ve öğrencileri 1 dak.46 saniyede okulu boşalttılar. Öğrencilerimiz herhangi bir yangın anında tahliye yapabileceğiz bu anlamda da tüm personelimi kutluyorum” dedi.

45 SANİYEDE OKUL BOŞALTILDI

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı İtfaiye eğitim sorumlusu Yusuf Aydın tüm öğrencilere yaptığı açıklamada tüm okul personelini öğretmen ve öğrencilerini bu tatbikatı başarılı tamamladıkları için kutladı normal uygulamalarda 3 dakikada sürmesi beklenen tatbikatın ilkokul tarafından 45 sn.de sonuçlandığını ortaokul ise kısa bir süre küçüklere öncelik verdikleri için 1dk.46 sn.de tatbikatı çok hızlı ve düzgün bir şekilde tamamladıklarını gözlemlediklerini açıkladı. Ortaokul öğrencilerinin ilkokul öğrencilerini alkışlamalarını ilkokul öğrencilerinin de ortaokul öğrencilerini alkışlamalarını sağlayarak kutladı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 6