EYT’Lİ İSİM SOSYAL MEDYA’DA VİDEO DESTEĞİ BAŞLATTI

TIKLA İZLE

SELAMLAR #EYT EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLAR TÜRKİYE

Publiée par Eyt Hakan Taş sur Jeudi 21 mars 2019

EYT’den önemli miting kararı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün Kocaeli’deydi. Erdoğan’ın İzmit Milli İrade Meydanındaki mitingine EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı ve Kocaeli’deki EYT mağdurları da katıldı.

EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı, miting öncesi AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy ile görüştü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşme taleplerini iletti. İl Başkanı Eryarsoy da bu talebi Cumhurbaşkanı Erdoğan’a iletti ancak bu görüşme ne yazık ki gerçekleşmedi.

Yarın ise Kocaeli’de Millet ittifakı mitingi var. Millet İttifakı paydaşları CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kocaeli’de ortak miting düzenleyecek. EYT’liler bu mitinge yoğun bir ilgi gösterecek. Konuyla ilgili EYT SYDD Kocaeli İl Temsilcisi Naim Avcı bir duyuru yaptı ve EYT’lilerin seslerini bir kez daha duyurması için tüm mağdurları mitinge davet etti.

EYT SYDD İl Temsilcisi Naim Avcı yaptığı açıklamada “Sevgili arkadaşlarım Yarınki iyi parti ve CHP ortak mitingine her iki partinin il başkanları davet eti teşekkür ederiz. Pankart doviz ve eyt tişörtlerimizi giyin ve gelin sahneye yakın bir noktaya alacaklar sesimizi Türkiye duysun .EYT KOCAELİ her yerde sloganımız gereği bu mitinge katılıyoruz .sizden ricam ailece gidelim sesimizi gür duyuralım. Not arkadaşlar şehir dışından gelenler dışarıda buluşmuyoruz bize ayrılan alan sahneye yakın alan olucak tüm arkadaşlarımı yanımda görmek istiyorum saygılarımı sunuyorum  Bana 05321579188 telefon numarasından ulaşabilirsiniz” dedi

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

30 + = 38