EYT ve Şevki Yılmaz’ın Görüşme Günü Belli Oldu

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma Derneği, bir taraftan 17 Mart’ta Maltepe’de yapılması planlanan mitingin hazırlıkları gerekli izinleriyle uğraşırken, bir taraftan da kritik temaslarda bulunuyor. EYT Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı ve EYT mağdurları, Cuma günü AK Parti siyasetinin önemli isimlerinden Şevki Yılmaz ile görüşecek.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz’ın babası, Refah Partisi Rize eski Milletvekili, Rize eski Belediye Başkanı, MİKAV Onursal Başkanı ve AK Parti siyasetinde hala etkili olan Şevki Yılmaz, geçtiğimiz hafta Emeklilikte Yaşa Takılanlarla ilgili çok dikkat çekici bir konuşma yapmıştı.

Şevki Yılmaz yaptığı konuşmada, “Emeklilikte Yaşa Takılanlar kan kaybetmesine sebep oluyor. Bunları kim düzeltecek. Bürokrasi düzeltecek. Danışmanlar kanunları hazırlarken vatandaşların isteklerine göre hazırlatacaklar. Bir sürü emeklilik için bekleyen insanımız var. Bunları sevindir. Biz gidersek bu paraları hortumcular yiyecek. Maliye Bakanı ben popülizm yapamam, diyor. Ama bu popülizm değildir gerçektir. Vatandaşın adalet istemesi kadar doğru haklı talebi olamaz” demişti.

AK Parti siyasetinin içerisinden gelen bir ismin EYT ile ilgili böyle bir açıklama yapması büyük 6 Mart 2019 13:07 bir heyecan oluşturmuştu. EYT Kocaeli Başkanı Naim Avcı, EN Kocaeli’ye yaptığı açıklamada Şevki Yılmaz’ın açıklamalarını çok olumlu karşıladıklarını söylemişti.

Şevki Yılmaz’ın bu çıkışının ardından EYT Kocaeli Başkanı Naim Avcı, Genel Başkan Gönül Boran Özüpak’a da bilgi vererek Yılmaz’dan randevu talep etti. Ancak Şevki Yılmaz’ın il dışındaki programlar sebebiyle görüşme yapılamadı.

AK Parti siyasetinin etkin isimlerinden şevki Yılmaz ile EYT Kocaeli Temsilcisi Naim Avcı ve EYT mağdurlarının görüşmesi Cuma günü, Cuma namazı sonrasında Yuvacık’ta bulunan MİKAV binasında gerçekleşecek. Bu görüşme EYT’liler tarafından büyük bir merakla bekleniyor

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

16 − = 15