HARB-İŞ SPOR SÜPER AMATÖRDE

Harb iş spor Play-of son maçında Bahçecikspor’u 8-1 gibi net bir skorla yenip süper amatör ligi biletini aldı.

Maç sonunda duygulu anlar yaşandı. Sevinçten gözyaşlarını tutamayan Genel Kaptan Hakan Çetiner; 29 Nisan 2018 tarihinde yönetim değişikliğine gidip, kapanan bütün branşlarını tekrar faal hale getirip, futbolda A takım kurup 21 Ay gibi kısa bir sürede onu Süper Amatör ligine taşıdık.

14 yıl aradan sonra biz geldik Yola çıkarken biz olalım dedik, bir olalım dedik ve bugün biz olduk bir olduk, Play-Oflar da şampiyon olduk. Bugün süper amatör ligi biletini aldık. Sevinçliyiz, gururluyuz, duygularımızı saklayamıyoruz , bugün gözümüzden düşen bu damlalar gecemizi gündüzümüzü verip bugün karşılığını aldığımız emeğimiz içindir ,Bize bu duyguları yaşatan sporcularımıza ve bizleri hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ederim, kısa bir aşk hikayesi film oluyor “:dedi .

Maç sonunda Takım kaptanı Erol Badiş “Bu takımı en iyi şekilde temsil etmek, bu armanın yükü karşılığında çalışıp onu gerçek ligine tekrar çıkardığımız için çok mutluyuz” dedi .

Bulut “Bu başarıda büyük emeği geçenlere teşekkür ediyorrum”

Kulüp Başkanı Selami Bulut stat çıkışında basın açıklamasında; “Bu güzel günlerin habercisi antrenman da olsun, maçlarda olsun birlik ve beraberliğimizdi. Süper Amatördeyiz. Harb iş spor da hedef bitmez bugün ilk gün gibi tekrar çalışmalarımıza başlayacağız, Soyunma odasında çocuklara primlerini açıkladım, Süper Amatör Camiamıza hayırlı olsun. Bugünlere gelmemizde büyük emekleri geçen Genel Kaptanımız Hakan Çetiner, Futbol şube sorumlusu Mustafa Güler, Altyapı Direktörü Yıldırım Taç, Sportif Direktör Aykut Çelik, Başkan yardımcısı Erdoğan Gökbayrak, Gençlik Direktörümüz İsmail Yavuz , Kaptanımız Erol Badiş ,Takımı geçen yıl ve bu yılda şampiyon yapan teknik sorumlumuz Fercan Gör ve yüreğiyle oynayan sporcularımıza teşekkür ederim” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

57 − = 48