EYT son dakika haberleri!

EYT son dakika gelişmeleri haftanın ilk gününde de yakından takip edilmeye devam ediliyor. Emeklilikte Yaşa Takılanlar seçim öncesinde gelecek müjdeli haberi bekliyordu. Konu ile ilgili son açıklama 22 Şubat’ta Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk tarafından yapıldı. Bakan Selçuk açıklamasında konunun hükümetin gündeminde olmadığını belirtti.

EYT son dakika haberleri yakından takip ediliyor. EYT’de bugün yeni gelişme var mı? Konu ile ilgili son açıklama 22 Şubat’ta Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’tan geldi. Bakan Selçuk açıklamasında, ‘EYT gündemimizde yok’ dedi. Daha önce 6 Şubat’ta Bakan Albayrak, Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda bir düzenleme yapıyıp yapılmayacağı sorusuna “EYT konusu ile ilgili bu hükümetin cevabı ortada. Çok basit yaklaşmak doğru değil. Gündemimizde yok” yanıtını vermişti.

EYT SON DAKİKA GELİŞMELERİ

22 Şubat’ta Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk konu ile ilgili bir açıklama yaptı. Bakan Selçuk açıklamasında, ‘EYT gündemimizde yok’ dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

45 − 44 =