Esnaf üyeleri adına önemli protokol imzalandı

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Gölcük Şubesi arasında Esnaf Odası üyeleri için protokol imzalandı. Kocaeli Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkan Vekili ve Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman Finans Katılım Bankası ailesine teşekkür etti.

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda gerçekleştirilen protokol programında Başkan Kocaman, Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Necati Özdeniz, Perakende Bankacılık Satuş Sirektörü Salih Öten, Perakende Bankacılık Batı Karadeniz Bölge Müdürü Emre Uyar katılım sağladı.

Protokolden yararlanmak için Esnaf Odası üyesi olmak şart

Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş. Gölcük Şubesi ile yapılan prokolde; Cari Hizmet Ücretleri, POS Komisyon Oranları, limit Çalışmaları-Kredi Kullandırımı Oranları, TFX TARGET- Ticari Kart-Kredi Kartı- Çalışmaları, Bşiresyel Konut- Taşıt- İhtiyaç Finanasmanları Oranları, Yüksek Paylaşım Oranlı Katılım hesapları, Wakala-Sukuk Satışları ile ilgili yüksek oranları konularında imzalar atıldı.

Kocaman, teşekkür etti

Başkan Kocaman, imzalanan protokolden Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası’na üye olan esnafların yararlanabileceğinin altını çizerken, Esnaflara kolaylık sağlayacak protokolü kabul eden Türkiye Finans Katılım Bankası A.Ş.’ye teşekkür etti. HABER: Soner GÜLEZER

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 5 = 3