Eskişehirliler Bülent Denlikolla devam dedi

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği, 4. Olağan Kongresini  dernek binasında, üyelerinin katılımı ile gerçekleştirdi.

Olağan kongrede Dernek Başkanı Bülent Denlikol ve yönetimi ile dernek üyeleri hazır bulundu. Kongrede ilk olarak divan kurulu oluşturuldu. Kongrenin divan başkanlığına Üstün Gökçen, divan üyeliklerine Abdullah Süneçli ve Ayşe Denlikol seçildi. Divan kurulunun oluşturulmasının ardından bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve ardından İstiklal Marşı’mız okundu.

‘ELİMİZİ TAŞIN ALTINDAN ÇEKMEK İSTERİZ’

Kongrede ilk olarak Divan  Başkanı Üstün Gökçen sözü aldı ve “Her dernek üyesinin, hangi dernekte olursa olsun kaçındığı bir durum var. Maalesef bir başkasının dernek başkanlığını yapmasını veya mevcut yönetimin devam etmesi istenir. Tabiri caizse elimizi taşın altından çekmek isteriz ama her insanın bir dayanma gücü vardır. Ben Bülent Denlikol ve yönetim kurulu tüm üyelerine, yapmış oldukları zor görev için tekrar teşekkür ediyorum. Az önce şeffaf bir şekilde, görev almak isteyenlerin isim yazması istendi. Benim zaten geçen hafta yaptığımız toplantıda şahsi görüşüm, haksızlık ediyoruz ama Bülent Denlikol’un en azından bir dönem daha göreve devam etmesidir. Umarım sizlerin de düşüncesi aynıdır. Ben başkan olarak görev almak istiyorum diyen varsa tabii ki değerlendireceğiz. Ben kongreye katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum” dedi.

RAPORLAR, OY BİRLİĞİ İLE İBRA EDİLDİ

Kongrenin devamında ilk olarak Dernek Başkanı Bülent Denlikol, faaliyet raporunu okudu. Rapor, okunmasının ardından dernek üyelerince oy birliği ile ibra edildi. Devamında, denetim kurulu raporu okundu. Söz konusu rapor da dernek üyelerince oy birliği ile ibra edildi. Son olarak derneğin bütçe raporu okundu. Bu rapor da oy birliği ile ibra edildi. Gündemin devam eden maddesinde, yeni yönetim kurulunun belirlenmesine geçildi. Mevcut Başkan Bülent Denlikol, geçtiğimiz günlerde dernek yeni yönetiminde görev almak istemediğini belirtmiş olsa da dernek üyelerinin yoğun talebi üzerine tekrar aday oldu. Kongreye katılan üyelerin oy birliği ile Bülent Denlikol, derneğe bir dönem daha başkan seçildi.

‘BAŞARI DA BAŞARISIZLIK DA YÖNETİM KURULUNUNDUR’

Dernek Başkanı Denlikol, yapmış olduğu açıklamada “Burada başarı da başarısızlık da dernek yönetim kurulunundur. Ben burada görevimi layıkıyla yapamıyorsam, yönetim kurulu tam anlamıyla görev yapamıyorsa eleştiri bilin ki dernek başkanınadır. Ben başarıyı da başarısızlığı da ekip ruhuna inandığım için yönetim kuruluna veriyorum. Benim dernek üyelerinden ricam, herhangi bir ihtiyaç durumunda dernek olarak yapılması gereken ne varsa yapılacaktır. Bizi her konuda bilgilendirin, biz de üzerimize düşeni yapalım. Kongreye katılımlarınızdan ötürü hepinize teşekkür ediyorum. İlerleyen dönemde daha çok aktif olmak dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum” dedi.

YENİ YÖNETİM VE DENETİM KURULU LİSTESİ BELLİ OLDU

Başkan Denlikol’un yönetim kurulu listesinde yer alan isimler şu şekilde: Mete Ekşi, Üstün Gökçen, Ali Sarıaltın, Mehmet Karataşlı, Şenol Eren, Murat Sevim, Mestan Erdem, Ali Erginer ve Mehmet Emin Şahin. Denetim kurulunda ise Mesutcan Makara, İsmail Yılmaztürk, Yalçın Akça, Kadir Gümüş, Süleyman Pınar ve Süleyman Çolpan yer aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 51 = 61