ESKİŞEHİRLİLER BU HABERE DİKKAT!

 

 

 

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol, 30 Eylül’de Satır Başı Kitap Kulübü Üyeleri ile birlikte Eskişehir’e gezi düzenleyeceklerini duyurdu.

 

 

Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Başkanı Bülent Denlikol yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Gölcük Eskişehirliler Sosyal Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu ve Satır Başı Kulüp Üyeleri ile 30 Eylül 2018 pazar günü Eskişehir gezisi yapacağız. Eskişehirliler Dernekler Federasyonu öncülüğünde Seyitgazi Han ilçesinde bir lisede yeni kurulan kütüphanenin açılısı yapılacak. Ankara Eskişehirliler Derneğinin başlattığı Kitap Kampanyasına biz Gölcük Eskişehirliler Derneği ve Satırbaşı Kulüp üyeleri ile yaptığımız istişare sonucunda kütüphaneye destek amacıyla kitap kampanyası başlatmış bulunuyoruz. Elinde kullanılabilir kitap veya eğitim kaynağı olanların derneğimize getirmeleri rica olunur. Başlattığımız kampanya ile eğitime verdiğimiz önemi bir kez daha tekrarlamak istiyoruz.

 

HEMŞEHRİLERİMİZİN KATKI VERMESİNİ BEKLİYORUZ

Lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan gençlerimizin farklı kaynak kitaplara ücretsiz ulaşmasını amaçlayarak kullanılmamış ya da çok fazla tahrip olmamış kitapları topluyoruz. Ayrıca elinde okunmuş kitap olanları da derneğimize getirmelerini bekliyoruz. Daha fazla kişinin kitap okuyarak kendisini geliştirmesini ve bilinçli bireylerin toplumda çok daha fazla yer almasını hedefliyoruz. Başlattığımız kampanyaya tüm Gölcük halkını ve Eskişehirli hemşehrilerimizin katkı vermesini bekliyoruz’ dedi.

 

‘YENİ KURULAN KÜTÜPHANEYE DESTEK VERECEĞİZ’

Açıklamalarını sürdüren Başkan Denlikol, ‘Ankara Eskişehirliler Derneği 30 Eylül’de Eskişehir’in Seyitgazi Han ilçesinde bulunan bir Lise’ye yeni kurulan bir kütüphane için topladıkları kitap ve nakit yardımlarını teslim etmek için Eskişehir’e gelecek. Bu etkinliğe Gölcük Eskişehirler Derneği ve Satırbaşı kulüp üyelerinin de yanında getireceği kitapları Eskişehir’de teslim edeceğiz’ dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 3 = 1