ESKİ SANAYİ´DEN 45 BİN LİRALIK MALZEME ÇALINDI

Gölcük Eski Sanayi çarşısında Tolga Erol’a ait otobüs karoser iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayında Afgan uyruklu şahıslar tarafından 45 bin liralık takım ve malzemeler çalındı.

Edinilen bilgi ve iddialara göre yaklaşık 50 yıldır Gölcük eski sanayide otobüs Karoser ustalığını yapan Tolga Erol, yeni sanayiye taşınmak için dükkanın üst çatısını söktü. Akşam takımlarını dükkan da bırakarak demir kapıların kilitleyerek evine gitti. Sabah tekrar eski sanayideki dükkanına geldiğinde yaklaşık 45 bin liralık takımlarının çalındığını fark etti, çevrede kendi imkanlarıyla yaptığı çalışma sonrasında Afgan uyruklu şahısların çalıştıkları iş yerinde çalınan malzemelerin bir kısmını buldu, daha sonra Gölcük Emniyet müdürlüğü ekiplerine haber verdi.

Olay yerine baskın yapan Gölcük Polis merkezi ekipleri iş yerinde yapılan aramalar sonucunda Tolga Erol’a ait çalınan malzemelerin bir kısmı bulundu, Afganlılar´ın malzemeleri sattığı iş yeri sahibi İzzet adlı kişi ise “ Biz bu Afganlıların getirdiklerini para karşılığında alıyoruz” dedi, ancak malzemeleri çalan şahıslar olay yerinden kaçtı. Gölcük Polis Merkezi ekipleri tarafından arama başlatıldı.

MESCİDİN DEMİR KAPISI ÇIKTI

Tolga Erol “İş yerimizin yakınında bulunan mescidimizin de demir kapısı burada mescidin bile kapısını bunlar aldı işte malzemeler burada çıktı, iş yerimden yaklaşık 45 bin liralık iş takımlarımı çalındı” dedi. Gölcük Polis Merkezi ekipleri ise iş yerinde geniş çaplı arama yapılırken kaçan Afganlılarında arama çalışmalarına başlandı. Gölcük polis merkezi ekipleri sanayi çarşısındaki hırsızlık olayına karışan 4 Afganlı şahısları Kavaklı sahilinde kıskıvrak yakaladılar. Yakalanan  Afganlılar Gölcük polis merkezine götürülerek sorgulamalarına başlandı. HABER: Soner GÜLEZER

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 − = 40