Eski MHP’li ülkücülerden Hürriyet’e destek

Eski MHP’li ülkücülerden Hürriyet’e destek

Geçmiş dönemlerden MHP görev yapmış parti yöneticileri ve partililer CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i ziyaret ederek desteklerini ifade etti.

MHP’nin geçmiş dönem Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, 21. ve 23. MHP milletvekili Cumali Durmuş olmak üzere İYİ Parti İl Başkanı Şanbaz Yıldız, kentin sevilen ülkücülerinden Bünyamin Akman, MHP’li eski yöneticiler Sinan Yıldız, Mehmet Özkanlı, Murat Uzan, Veli Başkurt, Fatih Kürşat Demir, Fatih Kartal, Türkan Özcan, Hakan Karabulut, Ahmet Murat Metin, Adil Gülez, Kürşat Biçer, Cemil Özbey, Bahadır Yaşar, Kaan Dilmen, Yaşar Kardeş, Nusret Acur ve İYİ Parti Kartepe İlçe Başkanı Haluk Tamyüksel CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet’i Leyla Atakan Seçim İrtibat Bürosu’nda ziyaret ederek desteklerini ifade etti.

PROJELERİNİ ANLATIYOR

MHP eski Milletvekili Cumali Durmuş, “Seçim sürecinde genele baktığımızda kötü bir üslup kullanılıyor. İnsanlar kutuplaştırılmaya çalışılıyor. Fakat Fatma Hanım’a baktığımızda kimseye kötü bir söz söylemeden projelerini anlatarak siyaset yapıyor. Kendisini tebrik eder ve desteğimizi buradan belirtmek istiyorum” ifadelerinde bulundu.

BU DESTEĞİN ÖNEMİ BÜYÜK

Son olarak konuşan CHP Kocaeli Milletvekili ve İzmit Belediye Başkan Adayı Fatma Kaplan Hürriyet, “Desteklerinizden ötürü çok teşekkür ediyorum. Bu desteğin önemi benim için oldukça büyük. Evet biz insanlarımızı ayırmadan siyaset anlayışı sürdürüyoruz. Kimseye sataşmadan kimseyi kırmadan projelerimizi anlatmaya devam ediyoruz. Biz böyle bir üslup kullanınca rakiplerimizde bize uymak zorunda kaldı” dedi.

BİRLİKTE YÖNETME İRADESİ

Konuşmalarına devam eden Hürriyet, “Biz CHP ve İYİ Parti olarak bir birliktelik sağladık. Bugüne kadar bu birliktelik olumlu bir şekilde devam etti. Seçimi kazandıktan sonrada bu birlikteliği sağlamak istiyoruz. Seçimi kazandıktan sonra birlikte yönetme iradesini sağlayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 8 = 17