ESKİ BAŞKAN ERSOY ADAY ADAYLIĞI BAŞVURUSUNU YAPTI

Yazlık eski Belediye Başkanı siyasette tecrübeli isim Sebahattin Ersoy, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye başkanı aday adayı oldu. Ersoy yaptığı konuşmada, “Aday kim olursa olsun herkes kol kola girmeli” dedi.

AK Parti’de bugün tam anlamıyla bir başvuru rüzgarı yaşandı. Son olarakta Yazlık eski Belediye Başkanı siyasette tecrübeli isim Sebahattin Ersoy, Mart 2019’da yapılacak yerel seçimler için belediye başkanı aday adayı oldu. Ersoy ilk olarak belgelerini teslim etti ve sonrasında bir konuşma yaptı.

“ADAY KİM OLURSA OLSUN KOL KOLA GİRELİM”

Ersoy konuşmasında, “Bugünden itibaren burada aday adayı olmuş bir birini karalamadan, çizmeden, AK Parti’ye, Genel Başkanımıza yakışır bir şekilde güzel bir siyasi başkanlığı seçimini almak hedefindeyiz. Burada başvuru yapan arkadaşların hepsi değerli arkadaşlardır. Bir çok arkadaş oldu, bu isimlerden biri aday olacak. Bu adaylık kesinleştikten sonra benim temennim herkesin kol kola girip,aday olan arkadaşın yanında olmasıdır. 1984-1999 yılları arasında Yazlık Köyü muhtarlığı yaptım. 2004-2009 yılları arasında da Yazlık Belediye Başkanlığı yaptım. 2009 yılında belediye alınan karar ile kapatıldı. Kapandığı günden bu yana da partimden kopmadım. Her zaman maddi manevi partimin yanında yer aldım, destek oldum. Bugünden sonra da görev bize tevdi edilirse arkadaşlarımla birlikte devam ederim. Tevdi edilmediği takdirde arkadaşlarım koluna girip seçimi almak için sonuna kadar çalışırım. AK Parti teşkilatlarmıza, beni burada yalnız bırakmayan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Gölcük için aday adaylığımızın hayırlı uğurlu olmasını dilerim” dedi.  Haber: Serkan SIDAL

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

35 − 30 =