EŞİNİ ÇOCUKLARININ GÖZLERİ ÖNÜNDE ÖLDÜRMÜŞTÜ!..

Kocaeli’nde geçtiğimiz Haziran ayında çocuklarının gözü önünde eşini silahla vurarak öldüren polis memuru İbrahim Yavuz’un yargılandığı dava Kocaeli Adliyesi 3. Ağır Mahkemesi’nde görüldü.

Olay, 25 Haziran 2018 günü Kocaeli’nin Körfez ilçesi Güney Mahallesi Bodur Sokak’ta meydana gelmişti. Edinilen bilgilere göre İzmit Saraybahçe Polis Merkezi’nde görevli polis memuru İbrahim Yavuz, boşanma sürecinde olduğu 3 çocuk annesi eşi Elif Kaya Yavuz ile tartışmaya başladı. Büyüyen tartışma sonrasında tabancasını çıkartan Yavuz, oğlunun engelleme çabalarına rağmen eşine iki el ateş ederek öldürdü. Ardından polis merkezine giderek teslim olan Yavuz, tutuklanarak ceza evine gönderilmişti.

Davaya katılan 2 tanık duruşmada, sanık İbrahim Yavuz’un ölmeden önce yaklaşık 3 yıl sürekli olarak maktul Elif Kaya Yavuz’a karşı ağır konuşmalar yaptığını ve hakaretler ettiğini belirterek, ayrıca sanık Yavuz’un eşi Elif Yavuz’u evden kovarak, çocuklara da kötü davrandığını söyleyerek tanıklık yaptı. Duruşmada ifadesi dinlenen Sanık İbrahim Yavuz ise, yaşanan olayla ilgili olarak pişman olduğunu ve beraatini istediğini dile getirirken, tanıklık yapan kişilerin aleni olarak verdikleri ifadelere katılmadığını ifade etti.

Duruşmanın bir sonraki tarihi 17 Ekim Salı gününe ertelendi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

1 + 6 =