ERZURUMLULARDA BAŞKAN TURAN GÜVEN TAZELEDİ

 

 

 

 

 

 

 

Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan 2. Genel Kurul Toplantısı’nı dernek binasında gerçekleştirdi. Mevcut Başkan Muhammet Turan güven tazelerken, yeni yönetimini de belirledi. Başkan Turan, Erzurumlular Derneği’nin etkin bir dernek olarak faaliyetlerini sürdürmeye devam edeceğini söyledi.

 

 

 

 

 

 

Gölcük Erzurumlular Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan 2. Genel Kurul Toplantısı’nı dernek binasında gerçekleştirdi. Katılımın yoğun olduğu genel kurulda mevcut başkan Muhammet Turan tek aday olurken, güven tazeledi. Kocaeli genelindeki Erzurum Dernekleri’nin de yoğun katılım sağladığı genel kurula AK Parti İlçe Başkanı İdris Alp’te yer aldı. Öncelikle divan heyeti oluşturuldu. Divan başkanlığına Ekrem KIZILTAŞ, Kâtip üyeliklere İbrahim YILDIRIM ve Hüseyin BİLIZ seçildi. Sonrasında saygı duruşu yapıldı ve İstiklal Marşı okundu.

İLK İŞİMİZ DERNEK BİNASINI ALMAK OLDU

Beraberinde Başkan Muhammet Turan dernek üyelerine seslenirken şunları söyledi: “Öncelikle derneğimizin bu önemli gününde bizim birlikte olduğunuz için sizlere teşekkürlerimi sunuyorum. Biz Erzurumlular Derneği olarak geçmiş dönem iki hedefimiz vardı. Öncelikle şuan içinde bulunduğumuz dernek binasını satın almak. Göreve geldikten sonra ilk işimiz bu oldu ve sizlerinde desteği ile artık derneğimizin hizmet binası derneğimize ait. İkinci hedefimizde Erzurum kültürünü ve derneğimizi tanıtan büyük organizasyonlar ve etkinlikler gerçekleştirmek. Ben bunu da başardığımızı düşünüyorum. Başarılı konferanslar, geziler ve kültürel faaliyetleri sizlerin de desteği ile yaptık. Bugün derneğimiz Gölcük’te aktif, temsil yeteneği yüksek dernekler arasında yerini almıştır. Bu çizgimizi bozmadan ivmemizi arttırarak faaliyetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz” dedi. Konuşmanın ardından Turan ve yönetimi dernek üyelerinin tamamının oyunu aldı. Sonrasında da ikramlar ve sohbet ile genel kurul son buldu.

YENİ YÖNETİM ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Başkan Muhammet TURAN, Musa KOÇAK, Mehmet VURAL, Kenan UYGUR, Cezayir ATEŞ,Mudeher ÖZÇELEBİ, E.Erkan ÖZKAN, Cumhur ACAR, İrfanı ATEŞ, Yakup KOÇAK, Oktay TUNA

DENETİM KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Murat GEREZ, Ergün YAPICI, Muzaffer KORKMAZ

HABER: SERKAN SIDAL

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

7 + 1 =