ERZURUMLULAR İFTARINA GENİŞ KATILIM

 

 

 

 

Yaptığı etkinlikler ve faaliyetleri ile ilçemizde adından her zaman söz ettiren Gölcük Erzurumlular Derneği bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programını Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Katılım yoğun olduğu iftar programında Dernek Başkanı Muhammet Turan ve yönetimi örnek bir ev sahipliği gerçekleştirdi. Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker’de iftara katılanlar arasında idi.

 

 

 

 

Yaptığı etkinlikler ve faaliyetleri ile ilçemizde adından her zaman söz ettiren Gölcük Erzurumlular Derneği bu yıl da düzenlediği geleneksel iftar programını Aşiyan Tesisleri’nde gerçekleştirdi. Katılım yoğun olduğu Erzurumluların yanı sıra her kesimden davetlinin de katıldığı iftar programına, AK Parti Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun ve yönetimi, MHP İlçe Başkanı Bilal Çakır, SP İlçe Başkanı Yaşar Yıldız, MHP Milletvekili adayı İbrahim İnanç Çakıroğlu, Hayrettin Deniz, Doç.Dr. Abdulvahap Akıncı, Başiskele Belediye Başkan yardımcısı Köksal Ayabakan, STK başkan ve yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Dernek Başkanı Muhammet Turan ve yönetimi davetlilerle tek tek ilgilenirken, örnek bir ev sahipliği gösterdi.

BAYRAMIN 3.GÜNÜ DEV ORGANİZASYON HASANEYN’DE

Turan ayrıca iftar öncesinde bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Öncelikle iftar programımıza katılan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Biz Erzurumlular olarak her zaman yaşadığımız yani doyduğumuz kente katkı sunmaya çalıştık. Birlik ve beraberliğe önem verdik. Her kesimle sıcak ilişkiler kurduk, bundan sonrada bu böyle olacak. Güzel etkinliklere imza atacağız. Bayramın 3.günün de Hasaneyn Yaylası’nda büyük bir organizasyonla, piknik ve bayramlaşma organizasyonu gerçekleştireceğiz. Tüm dostlarımızı ve hemşehrilerimizi de oraya davet etmek istiyorum” dedi.

 

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 40 = 42