ERYARSOY: “REKOR KIRACAĞIZ”

 

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 10 Haziran’da gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyp Erdoğan’ın mitingi ile ilgili açıklamalarda bulundu. Eryarsoy iddialı konuşarak, “Kocaeli’deki mitinge katılım rekoru 100 bin kişi ile bizde olmasına rağmen bu rekoru geçmek istiyoruz” dedi. Miting komisyon başkanlığını Gölcüklü İl Teşkilat Başkanı Orhan Barış yapacak.

 

 

 

 

24 Haziran seçimlerine sayılı günler kala siyasiler seçim çalışmalarını hızlandırdı. AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, 10 Haziran’da ilimize gelecek olan Cumhurbaşkanı ve Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan’ın mitingi ve seçim hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

REKORU KIRACAĞIZ

AK Parti İl Başkan Vekili Abdullah Eryarsoy, “Milletvekili adaylarımızla beraber tüm teşkilatla beraber öğlen birden sahura kadar çalışmalarımız devam ediyor. İlk hedefimiz 10 Haziran mitinginde reisimize yakışır şekilde ağırlayıp uğurlamak. Orhan Barış başkanlığında bir miting komisyonu oluşturduk. Mitinge özel çalışmalarımız devam ediyor. Bizim için önemli olan şey Cumhurbaşkanımızın 10 Haziran da geleceğini duymayan kalmasın. Duyan kişiler zaten gelecektir. Kocaeli’deki mitinge katılım rekoru 100 bin kişi ile bizde olmasına rağmen bu rekoru geçmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CHP’LERİN MORALİ BOZULABİLİR

Cumhurbaşkanımızı iftarda ağırlamak isterdik ama o gece Kadir Gecesi olması nedeniyle kendileri İstanbul’da programa geçecek. Bir gün öncesinde CHP’nin Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce’nin mitingini nasıl değerlendiriyorsunuz sorusuna ise Eryarsoy, “Kentin siyasi dengelerini değiştireceği kesin. Bizden yana bir sıkıntı yok. Ama ertesi gün bizim mitingimiz onların moralini bozabilir” dedi.

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 66 = 73