Erten “Hedefimiz Takımı bir üst lige çıkartmak”

Gölcükspor’un yeni seçilen yönetimi Kahve Deryası’nda bir araya gelerek tanışma ve önümüzdeki sezon planlamaları hakkında bilgilendirme yaptı. Kulüp Başkanı Temel Erten açıklamasında “Şampiyonluğa kadro kuracağız.” dedi

Gölcükspor’un Kahve Deryası’nda gerçekleştirdiği basın toplantısına Kulüp Başkanı Temel Erten, Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir, Futbol Şube Sorumlusu Olcay Balaban, Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu ve yöneticilerden Emre Aslan ile Serkan Ateş katıldı.

İLÇE HALKI BÜTÜNLEŞMELİYİZ

Kongre öncesinde üç aday vardı diğer adaylarda benim olmam yönünde fikir birliği ettiler. Ben olmasam da Gölcükspor’a birçok başkan adayı çıkardı. Tabi Belediye başkanımız bana böyle bir teklifle gelince çok gurur duydum. Biz de Gölcükspor’u eski günlerinde taşımak için çalışacağız. Pandemi şartları da bizi buralara getirdi, onun da etkisi oldu. Şuan erken ama hedefimiz bir üst lig olacak. Tabi bunu kesin çıkacağız diye bir hedef koymuyoruz, çıkmak için elimizden geleni yapacağız. Gölcükspor’un ihtiyacı ilçe esnafı, halkıyla bütünleşmesi lazım. Bunu yönetici arkadaşlarımızla sağlayacağız.

Kongrede söylenen bir rakam vardı, 3 milyon TL resmi rakamlar bunu gösteriyor. Bizim bunun için çalışmamız da olacak. Eski alacaklılarla görüşeceğiz, onlarla karşılıklı konuşacağız, biliyorsunuz pazarlık sünnettir. Bu alacaklı arkadaşlarla bayrama kadar görüşeceğiz, bu durumu halletmeyi planlıyoruz. Altyapı konusunda eksiklerimiz var onları içinde çabalıyoruz. Ama bu konuda bütün arkadaşlarımın görevi var, sorumlu arkadaş iletecek bizde elimizden geleni yapacağız. Borçlarımızı da ele alınca bu sezon 2,5 milyon gibi bir bütçe oluşturacağız.

Sonuçta borçlarımızı da düşünmeliyiz. Bizden sonra gelecek olan arkadaşlara yük bırakmak istemiyoruz. Mali tabloları da kontrol edeceğiz. Ben yanlışlık olacağını sanmıyorum ama olursa üstüne gideceğiz. Bu kulüp Temel Erten’in değildir. Gölcük halkının kulübüdür. Bunu bilerek hareket edeceğiz. 15-16 tane futbolcumuz vardı. Bu arkadaşları değerlendirip görüşmeler yapacağız. Henüz belli değil U-19 yada BAL maçları devam ettiği için görüşme yapmamız etik olmaz. Ama bir ekip oluşturduk şuanda beş farklı bölgede oyuncu izletiyoruz. Ben izletmediğim oyuncuyu asla almam. Bize tavsiye gelse bile onu izleyip o şekilde karar vereceğiz. Bizim amacımız futbol oynayan sahada mücadele eden futbolcuları almak.

Bizim belirli hedeflere göre futbolcu alıyoruz. Bunlardan bir tanesi de Murat Soner Başak kardeşimiz. BAL’ı çok iyi bildiği için bizde onu tercih ettik. O da şuanda gerçekten canıyla başıyla mücadele ediyor. Ayrıca teknik direktör konusu için de çalışmamız var. Bu da 10 gün içinde netlik kazanacak. Ama Gölcükspor’a yakışan bir isimle anlaşacağız.

Diğer bütün kulüplerle de irtibatta olacağız. Zaten hepsiyle diyaloglarım çok iyi durumda. Evet bütün kulüp başkanlarını tanıyorum dersem doğru değil. Ama tanıdıklarımla yada tanışacaklarımla çok iyi de olacaktır. Transfer konusunda onlarla irtibatta olacağız. Şöyle bir durum var ilimiz yada il dışında çok futbolcumuz var bunları da değerlendireceğiz.

Yarın itibariyle birçok konuda yol almış olacağız. Transfer olur yada teknik direktör olur birçok konuda önemli yol kat etmiş olacağız. Ama bir gerçek var önceden profesyonel ligde olduğumuz için futbolcu getirmek, almak daha kolay oluyordu. Ama şimdi amatör ligdeyiz biraz daha zorlanacağız, ama yapacağız bunun için görevi almayı kabul ettik.

Maçları nerede oynayacağımızı şuanda belirlemedik. Bu biraz da yeni gelecek olan hocamıza bağlı. Bizler nerede 3. Lig’e çıkacaksak orada oynayacağız. Ama son kararı yine hocamızla tam anlamıyla konuşup Türkiye Futbol Federasyonuna o zaman başvuracağız. Onlarında kabul edeceği bir stat olacak. Yani kabul etmeleri için çabalayacağız. Tesis konusunda ise Tesis ve altyapı sorumlularımızla da görüştüm bütün eksikliklerimizi çıkardık. Önümüzdeki hafta onları da halledeceğiz. Çarşı da Gaziler Derneğimizin altında bir yerimiz var orayı da değerlendireceğiz ve aktif olarak kullanacağız.

Kulüp Başkan Yardımcısı Kadir Özdemir

Belediye başkanlarımız kulüplerin fahri başkanları oluyorlar. Bundan önce de böyle oldu devam ediyor. Bu sefer farklı olan şey halkımız, STK’lar da bize destek oluyor. Belediye başkanımız sağ olsun toplantımıza katıldı ve maddi ve manevi destek olacağını söyledi. Hatta neden 2. Lig olması diye de söyledi. Ama biz bütün halk olarak bu takımın etrafında toplanıp destek olmalıyız.

Futbol Şube Sorumlusu Olcay Balaban

Murat Soner Başak ile transfer konusunda çok iyi bir çalışma yaptık. Elimizde geniş bir futbolcu havuzu var. Murat Başak dahil ekibimiz beş farklı yer de maç izliyor. Aydın Günaydın hoca da bize destek oluyor. Biz Allah izin verirse iç transferi önümüzdeki hafta bitireceğiz. Hoca da bu şekilde olacak. Dış transfer konusu da acelemiz yok. İnce eleyip sık dokuyacağız.

Basın Sözcüsü İbrahim İnanç Çakıroğlu

Düştükten sonra bir süre kongre sürecimiz oldu. Temel abi de bizi sağ olsun görevi alınca bizleri de yanında görmek istedi. Basınla sık sık bir araya gelmek istiyoruz. Ama önümüzde bir takım sıkışık işler var. Onları halledip tekrardan sık sık buluşmaya başlayacağız. Bizim planlarımız içerisinde web sitesi, sosyal medya gibi çok önemli projeler var. Bunları da gerçekleştireceğiz” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 83 = 88