EROĞLU, İSTİFA ETTİ!

Yıl 2017 idi. Gölcük Saklı Bahçe Restoran’da toplanan 410 MHP üyesi, partisinden istifa etmişti.

Meral Akşener liderliğinde kurulacak parti için hazırlıklar sürerken, MHP Gölcük İlçe Başkanlığı üyesi 410 kişi o tarihte partilerinden istifa etmiş ve Meral Akşener’in kuracağı yeni partide bulunacaklarını açıklamışlardı.

O tarihte istifa eden o 410 kişi arasında bulunan Gölcük MHP eski ilçe başkanı İsmail Eroğlu’da vardı. İstifa sonrası Eroğlu, aylar sonra kurulan İyi Parti Kocaeli İl Yönetiminde yer almış ve siyasete İYİ Parti çatısı altında devam ediyordu.

7 YIL SONRA İSTİFA

Edinilen bilgilere göre Eroğlu şu sözlerle partisinden istifa etti. ‘Dengesiz,dağınık,savruk,gelgitlerle dolu çelişkili bir politikanın ülkeye ve milletimize bir fayda getirmeyeceğini ve iş başına gelen kadronun bu gidişi daha da içinden çıkılmaz hale getireceğini düşündüğüm için ,ömrünü Türk Milliyetçiliği davasına adamış biri olarak millete hizmet değil , bir takım şahısların ikbal hesaplarının bekçisi olmamak için ,Kocaeli kurucu il başkan yardımcısı ve halen deruhte ettiğim Antalya il yönetim kurulu üyeliği ve Kocaeli üst kurul delegeliği  görevleri ve parti üyeliğinden istifa etmiş bulunduğumu  kamu oyuna duyururum.
İsmail Eroğlu’

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)