Eriklitepe’ye yoğun ilgi

Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkı’na vatandaşların yoğun ilgisi sürüyor. Hafta sonları Erikli Tepe’de konaklamak isteyen vatandaşların Mart ayından sonraya rezervasyon yaptırmaları gerekiyor.

Gölcük’ün turizme açılan önemli penceresi ve aynı zamanda da en yüksek noktası olan Eriklitepe Tabiat Parkı, kış aylarında uzun süre kar altında kalmasıyla vatandaşların uğrak yeri oluyor. Yılın ilk karının yağmasıyla, yeşilin her tonunu içinde barından tesisler bembeyaz bir görünüme sahip

TABİAT PARKINDA NELER VAR?

Günlük ve uzun süreli tatil yapabileceğiniz bungalov tipi evleri içinde barındıran tesiste; restoran, kafe, mangal alanı, mescit, yürüyüş parkurları, oyun ve macera parkı, spor aletleri ve kamp alanı bulunuyor. İki oda, bir salon, banyo ve açık mutfaktan oluşan bungalov tipi evlerde ailenizle birlikte 5 kişi gönül rahatlığıyla kalabilir, mutfak araç gereçleriyle yemeğinizi, isterseniz de mangal keyfi yapabilirsiniz. Restoranında ise özel olarak hazırlanmış, leziz yemeklerden oluşan bir mönüden faydalanabilirsiniz.

MART’A KADAR ODALAR DOLU

Eriklitepe’de hafta içi kalmak isteyenler kolaylıkla oda bulabilirken hafta sonları kalmak isteyenler Mart’tan sonraya rezervasyon yaptırabilirler. Eriklitepe’de bungalov tipi 15 adet ev bulunuyor.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

12 + = 21