ERİKLİ TEPE’DE KONAKLAMAK NE KADAR?

Gölcük Belediyesi’nin önemli projelerinden olan Eriklitepe Tabiat Parkı hafta sonu doldu taştı. Geçtiğimiz haftalarda başlayan kar yağışı ile beyaza bürünen Eriklitepe Tabiat Parkı kar topu oynayıp, kızağa binmek isteyen vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşıyor. Evlerde kalmak isteyen için ise 4 kişi hafta içi sadece 150 TL. 0850 304 54 35 nolu telefondan rezervasyon yapabilirsiniz. 

Bembeyaz bir görüntüye bürünen ve kar yağışının devam ettiği Gölcük Belediyesi Erikli Tepe Tabiat Parkı karla buluşmak isteyen vatandaşların vaz geçilmez adresi olmaya devam ediyor. Kayın ormanları arasında bulunan ve Gölcük’e 17 kilometre uzaklıktaki Erikli Tepe Tabiat Parkı’nda kar kalınlığı 50 santime kadar ulaştı. Beyaz örtünün ayrı bir güzellik kattığı Gölcük Belediyesi Eriklitepe Tabiat Parkında keyifli vakit geçirerek kar topu oynayıp kızağa binmek isteyen  vatandaşların ilgi odağı oldu.

KONAKLAMAK NE KADAR?

Erikli Tepede kalmak isteyenler için ise fiyatlar Hafta içi 150₺,  Cumartesi, yarıyıl tatili ve resmî tatil günleri 250₺ kahvaltı hariç, 4+2 kişinin konaklayabildiği bungalov evlerin kirası…

TURİZM ALANINDA ÖNEMLİ ADIM

Turizm alanında önemli adımlar atan Gölcük Belediyesi’nin tamamlayarak vatandaşların hizmetine sunduğu bu projenin içerisinde, günü birlik kamp ve piknik kullanım alanları, seyir kuleler, Bungalov tipi evler, yürüyüş parkurları, WC, mescit, çadır kamp alanları, macera parkı, cafeler, çay bahçeleri gibi fonksiyonlar bulunmakla birlikte, gerek günü birlik ziyaretçilerin, gerekse konaklamak isteyenlerin rahatlıkla kullanabileceği kapsamlı bir Turizm Kompleksi halini aldı.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 86 = 93