ERENKAYA’YA ZİYARET

CHP Gölcük ilçe teşkilatından

ERENKAYA’YA ZİYARET

CHP Gölcük ilçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi önceki dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Hikmet Erenkaya’yı ziyaret etti.

CHP Gölcük İlçe Başkanı Fikret Gürel ve yönetimi önceki dönem İzmit Büyükşehir Belediye Başkanı ve Milletvekili Hikmet Erenkaya’yı ziyaret etti. Başkan Fikret Gürel’e yönetim kurulu üyeleri Engin Yasin Uzuner, Fahrettin Salman, Yavuz Atalay, Abdullah Er ile önceki dönem CHP ilçe Sekreteri Metin Kaya eşlik etti.

Erenkaya’ya geçmiş olsun temennisinde bulundular

Koronavirüsü atlatan Hikmet Erenkaya’ya geçmiş olsun ziyaretinde bulunan Gölcük CHP ilçe Başkanı Fikret Gürel “partimizin değerli büyüğü, ağabeyi geçmiş dönem Milletvekili ve Belediye Başkanımız sayın Hikmet Erenkaya’ya geçmiş olsun temennisinde bulunarak ülkemizin ve ilimizin içinde bulunduğu gündemi değerlendirdik” dedi.

Erenkaya’dan teşekkür

Önceki dönem Belediye Başkanı ve Milletvekili Hikmet Erenkaya “Gölcük İlçe Başkanımız ve kurul üyeleri ofisimize geçmiş olsun ziyaretime geldiler. İlçe Başkanımız Fikret Gürel, kurul üyelerimiz Engin Yasin Uzuner, Fahrettin Salman, Yavuz Atalay, Abdullah Er, partilimiz Metin Kaya`ya teşekkür ediyor, başkanımıza ve kurul üyelerine çalışmalarında başarılar diliyorum”dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 1