fidanlar toprakla buluştu

YEŞİLİ KORU SAĞLIKLI YAŞA

AK Parti Gölcük Kadın Kolları, Gölcük’te  daha yeşil bir çevre için kolları sıvadı. Gölcük AK Parti Kadın Kollarının düzenlemiş olduğu “Çevre yeşillensin çocuklar şenlensin” sloganıyla gelecek nesillere  daha yeşil bir Türkiye bırakabilmek için İpekyolu parkına meyve fidanlarının dikimi  gerçekleştirildi.

AK Parti Gölcük Kadın Kolları, “Çevre yeşillensin çocuklar şenlensin” sloganıyla başlattıkları fidan dikiminde Gölcük AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı Sayın Saime Yelken ve yönetim kurulu önderliğinde, Gölcük AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetim kurulu üyeleri, Gölcük belediye Başkan yardımcısı Fikret Ormancıoğlu, Gölcük AK Parti Gençlik Kolları İlçe Başkanı Tarık Karayel ve yönetim kurulu üyeleri bu anlamlı etkinliğe katılım gösterdiler.

Kadın Kolları İlçe Başkanı Sayın Saime Yelken; “İlçemizde meyve fidanları ekim programlarımız sürecek. İlçemizde gücümüzün yettiğince fidanı toprakla buluşturacağız. Peygamberimiz `in dediği gibi, ‘Kıyamet kopsa bile evinizde bir fidan varsa dikiniz. İnanıyorum ki AK Partili kadınlar da Gölcük`te orman gibi çoğalacaktır” dedi.

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

41 − = 31