ERDOĞAN’DAN RANDEVU CEVABI..!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (EYT-SYDD) tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan ile görüştüğü belirtildi. Yapılan açıklamada “Kendilerine kartımız ve EYT dosyamızı vererek randevu talep etti” denildi. Görüşmede Erdoğan’ın EYT’lilere en kısa sürede randevu vereceğini bildirdiği ifade edildi

 

“KARTVİZİTİN BENDE” Dün İstanbul’da gerçekleştirilen “İstanbul Biz Birlikte Türkiye’yiz” buluşmasına Fikr-Asım Fikir ve Düşünce Derneğinin davetlisi olarak katıla Gönül Özüpak, ısrarla 5 saat boyunca programın bitmesini bekledi ve milyonların sesini Erdoğan’a ayak üzeri de olsa anlatmak amacıyla önemli bir girişim yaptı. Erdoğan’ın yanına koruma ordusuna rağmen yanaşabilen Özüpak, “Sizi yanlış bilgilendiriyorlar, doğru bilgileri verme istiyoruz, lütfen bizi bizden dinlemenizde ısrarcıyız, hak vereceğinizi biliyor ve inanıyoruz” dedi. Özüpak, Erdoğan’a bir dosya ve bir de kartviz uzattı. Dosya, danışmanlara verildi, kartvizit ise bizzat Erdoğan tarafından alındı. Özüpak’ın kartvizitini cebine koyan Erdoğan, “Kartvizitin bende, görüşeceğiz” ifadelerini kullandı ve sonrasında korumalar Özüpak’ı uzaklaştırdı. EYT’nin derdinin seçim değil, geçim olduğunu göstere bu hamle, EYT’lilerde heyecan yarattı.

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğanile görüşüldüğü belirtildi.

EYT ile ilgili Erdoğan’a bilgi verildiği belirtilen açıklamada, “Kendilerine kartımız ve EYT dosyamızı vererek randevu talep ettik.” ifadeleri kullanıldı.

ERDOĞAN’DAN EYT KARARI

Yapılan açıklamada, Erdoğan tarafından EYT’lilerin randevu talebinin olumlu karşılandığı belirtildi.

EYT SYDD’nin açıklamasına göre, Erdoğan, EYT’lilere en kısa sürede randevu vereceğini bildirdi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 1 = 2