ERDOĞAN TÜM İSİMLERİ UYARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan Kocaeli ziyareti öncesinde sert mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti  Genel Merkezi’nde düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’nda konuştu. Erdoğan Kocaeli ziyareti öncesinde sert mesajlar verdi. Erdoğan’ın konuşmasında şu ifadeler yer aldı: “Cumartesi günü Kocaeli’nde Pazartesi günü Sakarya’da aday tanıtım toplantılarımıza devam edeceğiz. Yarından itibaren arkadaşlarımız illere dağılmaya başlıyor. Adaylarımız çalışmalarını süratle devam ettirsinler. Genel merkezimiz il başkanlarına verilmek üzere bir aday tanıtım rehberi de hazırladı. Bu ay sonunda Ankara Kapalı Spor salonunda tüm adaylarımızla bir araya gelerek orada manifestomuzu açıklayacağız.

Bundan sonra tüm vaktimizi enerjimizi milletimizin gönlünü kazanmaya vermeliyiz. Aday belirleme sürecinde yaşananlar artık geçmişte kaldı. Eğer, benim istediğim olursa ‘eyvallah’ benim istediğim olmazsa ‘yallah’ derseniz kusura bakmayın bu AK Partili değildir. Liyakatta aranan bellidir. İller vardır ki kısıtlı şartlar içinde adayınızı belirlersiniz. Türkiye’nin demokratik hukuk devleti kimliğinden asla taviz vermeyiz. Bazılarının kendi başarısızlıklarını seçim kuruluna yüklemelerine her dönem şahit olduk. Ortada kasıtlı bir sorun bulunmadığını ama sistemden kaynaklanan sorununun asıl mağdurunun da AK Parti olduğunu ortaya koyuyor.”

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

88 − = 80