ENS BASKI BÜYÜYOR

 

 

 

Geçtiğimiz aylarda Gölcük’te hizmete açılan ENS Baskı iş elbiseleri her geçen gün büyümeye devam ediyor. Açıldığı günden beri firmalara en hızlı şekilde yanıt verip firmaların ihtiyaçlarını karşılayan ENS Baskı, Kocaeli genelinden ve il dışından gelen siparişler ile geçer not almayı başardı.

 

 

 

 

Personel kıyafetleri ile adını duyuran Gölcük firması ENS Baskı sektöründe çeşitli hizmetler vermeye devam ediyor ve her geçen bunlara yenisi ekleniyor. ENS Baskı broşür, kartvizit, araç giydirme, pankart, ıslak mendil, plaket, madalya, kupa iç mekan, dış mekan giydirme, tabela, personel kıyafetleri, promosyon ürünleri çakmak kalem gibi hizmetler sunuyor.

 

HİZMET AĞINI GENİŞLETTİ

 

Kocaeli’de geniş bir kesim tarafından tanınan ve sevilen ENS Baskı sahibi Enes Özgüler gazetemize yaptığı açıklamada,  “Gölcük’te yakın bir zamanda açmış olduğumuz firmamıza Kocaeli geneli ve farklı illerden gelen siparişler bizleri sevindirdi. Firmalarımıza en kısa sürede, en hızlı bir şekilde geri dönüş sağlayıp müşterilerimizin ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Sadece baskılı iş elbiseleri olarak hizmet verdiğim firmama, müşterilerimizin istekleri üzerine araç giydirme, iç mekan ve dış mekan giydirme, tabela, ıslak mendil, kartvizit, broşür ve matbaa ürünleri, plaket, madalya, kupa, kalem, çakmak gibi promosyon ürünleri olarak hizmet vermeye devam ediyoruz.
Bizi tercih edip kalitemize referans olan tüm müşterilerimize hayırlı kazançlar diliyorum” dedi.

 

Firmanın bazı referansları

Dörtyol Kokoreç
Tirvana Garden Cafe
Turkcell
Roda döner
Soho beach
Antalya Pgs kiriş resort otel
Antalya limak limra otel
Coca cola
Vodafone
Peynirci baba
Evkur
İstanbul AVM

 

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 1 = 1