“EN MUHTEŞEM ZİRVE CUMHURİYETTİR”

Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “Türk Milletinin  işgale ve esarete karşı   Büyük fedakârlıklarla, büyük sıkıntılarla, nice cefalar çekerek  binlerce yıllık tarihi boyunca, gerçekleştirdiği en büyük  atılım, en muhteşem zirve  “Cumhuriyettir” dedi.

Gölcük Kaymakamı Sayın Mustafa Altıntaş 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 95.yılı nedeniyle yaptığı açıklamada, “ Özgür yaradılışlı Türk Milletinin  işgale ve esarete karşı   Büyük fedakârlıklarla, büyük sıkıntılarla, nice cefalar çekerek  binlerce yıllık tarihi boyunca, gerçekleştirdiği en büyük  atılım, en muhteşem zirvedir   “ Cumhuriyet”.  Bu mücadele; toplum olarak yakılmış yıkılmış istila edilmiş bir coğrafya üzerinde yeniden dirilişimizin, kararlılığın, azmin, birlik olmanın  ifadesidir.

“EN UYGUN İDARE CUMHURİYETTİR”

Gazi Mustafa Kemal Atatürk, 29 Ekim 1923 tarihinde de “Türk Milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.” diyerek ilan ettiği Cumhuriyet, Türk Milletine bırakılmış en büyük miras ve vazgeçilmez bir değerdir. Değişen zamanla birlikte   insanımızın  ufku genişlemiş, ekonomik, sosyal ve siyasal hayatımız   dünyada takdirle karşılanan bir yeniden yapılanma ve dönüşüm sürecine girmiş ve  dinamizm  kazanmıştır. Büyüyen ülkemiz  gençlerimizin  omuzlarında   daha da ileriye gidecek,  muasır  medeniyetler   seviyesinin üstüne çıkacağına  olan inancım  tamdır.

CUMHURİYET BAYRAMINIZI KUTLUYORUM

Bu duygu ve düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, Cumhuriyetimizin kurulmasında emeği geçen  kahraman gazilerimizi ve bu uğurda canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, tüm hemşerilerimin Cumhuriyet  Bayramını  kutluyor , selam  ve sevgilerimi sunuyorum.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

47 + = 55