EN HAFİF TABİRİYLE NEZAKETSİZLİKTİR “SİYASİ BAŞARISIZLIKTIR”

AK Parti İlçe Başkanı Çetin Seymen, dünyayı etkisi altına alan salgın, ilçe gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2.DALGAYI ÇOK HASAR ALMADAN ATLATMAK

VATANDAŞIMIZIN SAĞDUYUSUNA BAĞLI

AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Ecz. Çetin Seymen, ilk olarak ülkemiz gündemi Covid-19 ile mücadele ve ilçemizde yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.  “Kış ayının gelmesiyle Koronavirüs’ün ikinci dalgası kendini gösterdi.

Vaka sayılarımızın artması, ağır hasta ve vefat sayılarının artması ile paralel olarak hastanelerimizin doluluk oranları da artmaya başladı.

Bu sürece sağlık sistemimizin cevap veremez hale gelmemesi için devletimizin açıkladığı kısıtlama tedbirlerine ek olarak kendi tedbirlerimizi de ilave etmeliyiz.  Sağlık Bakanımız Fahrettin Koca’nın sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamaları takip etmekte fayda var. Vatandaş olarak her birimizin bu noktada sorumluluğu var. Devletimiz vatandaşını düşünerek bir takım kısıtlamaları hayata geçiriyor.  Ancak ekonomiyi de durdurmamak için çok ince bir çizgide yürüyor. İlk dalgada bu hususta başarılı olduk. İkinci dalgayı da çok hasar almadan atlatmamız, vatandaşlarımızın sağduyusuna bağlı. Temizlik, Maske ve Mesafe kurallarına riayet uymanızı rica ediyor, bu vesileyle tedavi gören tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır diliyorum” dedi.

‘MECBUR OLMADIKÇA SAHAYA İNMİYORUZ’

Başkan Seymen, “İlçemizde de pandemi kurallarına riayet ederek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çok elzem olmadıkça ziyaretler yapmıyor, sahaya inmiyoruz. Biz siyaseti bugüne kadar hep sahada yaptık, hemşerilerimizin yanında olduk.  Pandemi koşulları, bizi bu anlamda mutsuz ediyor. Sahada yüksek tempoyla çalışmayı çok özledik.

“BELEDİYE BAŞKANIMIZ GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAKTA ÇOK MARİFETLİ”

Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer, hız kesmeden icraatlarına devam ediyor. Belediye Başkanımız, hem projeleri hayata geçirmede hem de halkla gönül köprüleri kurmada çok marifetli. Pandemi şartlarının, vatandaşımıza hizmet verme adına fazla mesai harcattığı dönemde Başkanımız, koşmaya devam ediyor. Belediye Başkanımızın geçtiğimiz hafta Ankara’da Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda yaptığı girişimler sonucunda, hepimizin beklediği Gölcük Kentsel Dönüşüm Plan Tadilatı, Bakanımız Sayın Murat Kurum tarafından onaylandı. Başkanımız, bizzat Ankara’dan evrakı eliyle teslim alarak Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne getirdi. Önceki dönem belediye başkanımız, şimdiki İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş’in gayretiyle başlatılan çalışma, Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve Sayın Ali Yıldırım Sezer’in çabalarıyla sonlanıyor. Belediyecilikte AK Parti’den hiç vazgeçmeyen Gölcük halkı, bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor” dedi.

‘ESERLERİ YOK SAYMAK, HALKIN AKLIYLA DALGA GEÇMEKTİR’

Başkan Seymen, “Ayrıca yenilenen Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi, Örcün mahallesi sınırlarımızda bulunan ve bir dönem enkaz döküm sahası olarak kullanılan alanda onayı alınan Millet Bahçesi, yeni devlet hastanesi, Yenimahalle’de yapılan sağlık kompleksi gibi birçok yatırım, halkın hizmetine sunuluyor. Bu eserleri yok saymak, halkın aklıyla dalga geçmektir. 18 yıllık iktidarını hizmetlerine ve halkıyla hemhal olmaya borçlu olan AK Parti’yi hizmet ve yatırım yapmamakla suçlamak, en hafif tabiriyle nezaketsizliktir. Bunları temcit pilavı gibi sürekli gündeme getirmeye çalışmak, siyasi başarısızlıktır. Bu talihsiz düşüncelerde olanlara tavsiyem, AK Parti belediyeleri ile diğer belediyelerin hizmetlerini şöyle bir karşılaştırmalıdır. Belki o zaman milletin aklıyla dalga geçmekten vazgeçerler. Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızdan temizlik, maske ve mesafe kurallarına riayet etmelerini rica ediyor, hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum” dedi. 

 

Belediyecilik’te AK Parti’den hiç vazgeçmeyen Gölcük halkı bu hizmetleri fazlasıyla hak ediyor’ dedi.

 

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

36 − 28 =