EMUZDER AİLESİ İFTARDA BULUŞTU

Emekli Uzmanlar Derneği (EMUZDER) Gölcük Şube Başkanı Selim Kargı ve yönetimi tarafından geçtiğimiz gün dernek binasında üyeleriyle birlikte iftarda buluştu.

İftar sonrasında kısa bir açıklama yapan Dernek Başkanı Selim Kargı şunları dile getirdi Kargı “Değeri arkadaşlar Derneğiniz her yıl dolduğu gibi üyelerimizle birlikte ikincisini yaptığımız iftar programımıza herkes hoş geldiniz

Rahmet bereket ve mağfiret ayı olan ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhu içerisinde yaşanmasının ne derece güzel ve önemli olduğunu biliyor ve görüyoruz. Bu mübarek ramazan ayında EMUZDER ailesi olarak üye arkadaşlarının ile birlikte iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu aşıyoruz. Her geçen gün daha da büyüyen EMUZDER ailesinin etkinlikleri devam edecek.

Son günlerde yaşanan terör olaylarında hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine başsağlığı ve sabırlar diliyorum, yaralı ve tedavisi devam eden kahraman silah arkadaşlarımıza da Rabbim’den acil şifalar diliyorum.

Ülkemizin ve tüm müslüman aleminin Her zamankinden daha fazla birlik ve beraberliğe ihtiyacı vardır. Ramazan ayının son günlerini yaşadığımız ve Kadir Gecesinin Arefesinde Allah’tan sevgi, hoşgörü ve barışın hakim olmasını temenni ediyorum. Tüm kardeşlerime programımıza katılımından dolayı teşekkür ediyorum, şimdiden Kadir Gecenizi ve Ramazan Bayramınızı tebrik ediyorum” dedi.

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 19 = 29