EMNİYET MÜDÜR YARDIMCISI ÖZDEMİR’iN ACI GÜNÜ

Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Özdemir’in emekli polis olan eşi Yeşim Özdemir hayatını kaybetti.Eşini kaybeden Özdemir’in sosyal medyada yaptığı paylaşım herkesi duygulandırdı

Kocaeli’nde uzun yıllardan bu yana görev yapmakta olan Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Özdemir’in 1 çocuk annesi olan eşi Yeşim Özdemir, bir süre önce yakalandığı amansız hastalık nedeniyle vefat etti. Kendiside emekli polis memuru olan Yeşim Özdemir’in cenazesinin Çankırı  ili Bayramören Dalkoz Köyü’nde toprağa verileceği öğrenildi.

 

 

DUYGULANDIRAN PAYLAŞIM

Eşinin ölümü ardından bir mesaj paylaşan Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Selçuk Özdemir, yazdıkları ile duygulandırdı. Özdemir’in mesajı şu şekilde oldu;“Canım… 25 yıl, çeyrek asır bana hayat arkadaşlığı, sevgili, eşlik yapan, her zaman üzerimizde desteğini esirgemeyen, iyi-kötü günümüzde her zaman yanımızda bulunan… Oğlum Atahan Öktem Özdemir’in sevgili annesi, karım, vatanı milleti için, fedakarlıkla bir fiil 28 yıl görevini yapan emekli polis memuru eşim Ersin Yeşim Özdemir’i hâkka uğurluyoruz. Mekanın cennet olsun.. Biz senden razıydık, Allah da senden razı olsun.. Canım karım.. seni Allah’a emanet ediyoruz..”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

58 + = 67