BAKİ ÖZDEMİR! En kıymetlisi arkada hoş bir seda bırakmak

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden ayrılan Baki Özdemir’in kardeşi Barış Özdemir öyle bir paylaşım yaptı ki, akıllarda bir sürü soru işareti bıraktı

AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir, Salı akşamı hiç beklenmedik bir şekilde görevinden affını istediğini duyurdu. Şok etkisi yaratan istifa sonrası AK Parti il gençlik kolları yöneticilerinden istifa sesleri yükselmeye başladı. Fakat  Baki Özdemir, burada da devreye girerek  o isimlerle görevlerine devam etmesi konusunda ki kanaatini paylaştığı ve davaya gelecek en ufak bir zararın tüm gücüyle karşısında olacağını dile getiriyor.

Baki Özdemir’in görevinden ayrıldığını sosyal medya hesabında paylaştı. Kocaeli’de şok etkisi yaratan bu istifa sonrası Özdemir’in gönderisine adeta  yorum yağdı.  Ama o yorumların arasına  öyle bir yorum geldi ki, işte o yorum okuyanı durup dakikalarca düşündüren bir yorum oldu. Bir babanın hayata vedasında sonra Baki Özdemir, ailesini sarmış sarmalamış, çok iyi abi olan Baki Özdemir abilikten ziyade baba olmuş kardeşine ve ailesine. O mesajda kardeş Barış Özdemir; “Hayatını iyiliğe ve mütevaziliğe adadın yapılan hataları bile yumuşatarak insanlara sahip çıktın. Doğrularını bildiğin yalanları dinlerken bile karşındaki insanları kırmadın dinledin. Sen çok büyük adamsın ve her zaman iyi bir insansın seninle gurur duyuyorum iyi ki benim abimsin. Seninle ne olursa olsun ölümüne…” diyor.

Belki AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alındı veya affını istedi burası bize karanlık. Duyduklarımız var lakin kesin olarak nedir bilmiyoruz. Yalnız kesin bir şey var ki, Baki Özdemir temiz bir kişilik, işinde gücünde, ailesinde. Babaları hayattan göçüp gittikten sonra onun adına yakışır evlat olmuş, sevmeyenini pek duymadım fakat sevenini çok duydum. Taktir ediliyor. Makamlar geçicidir, kıymetlisi arkada hoş bir seda bırakmaksa Baki Özdemir bence bunu başardı.

İşte şimdi kardeş  Barış Özdemir’in yorumu;

“Allaha çok şükür ki biz insanlığı, adaleti, iyiliği, adamlığı rahmetli babamızdan öğrendik..
İrfan Özdemir’in çocukları olarak bu hayata böyle geldik ve böyle gideceğiz hamd olsun. İnsanların arkasından iş çevirmeden her türlü kötülüğe iyiliklerle cevap verip kimseye uymadık, ne olursa olsun her şeyden önce iyi insan olmak için çabaladık.

Bana her zaman bir abi, arkadaş, baba olarak davrandın sahip çıktın ve farkındayım ki sana abi diyen herkese bunu yaptın.

Bu menfaat dünyasında sana yapılan konuşmaların ve davranışların menfaat üzerine kurulu olduğunu bildiğin halde insanlara yardımcı oldun, elinden tuttun. Ne para için ne şan için ne de şöhret için hayatımızda hiçbir şey yapmadık dimdik durduk kimseden medet ummadık her şeyi Allah rızası için yaptık.

Bir yerlere getirdiğin elinden tuttuğun ciğeri beş para etmez insanlar arkandan iş çevirirken ne olduğu belli olmayan hareketler yaparken bile iyiliklerini düşündün sahip çıktın.

Bazı insanları makam mevki yükseltir senin makamla mevkiyle hiçbir zaman işin olmadı. Hayatını iyiliğe ve mütevaziliğe adadın yapılan hataları bile yumuşatarak insanlara sahip çıktın. Doğrularını bildiğin yalanları dinlerken bile karşındaki insanları kırmadın dinledin. Sen çok büyük adamsın ve her zaman iyi bir insansın seninle gurur duyuyorum iyi ki benim abimsin. Seninle ne olursa olsun ölümüne…”

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

67 + = 70