EMİNE ZEYBEK OLAYIN NASIL YAŞANDIĞINI ANLATTI

 

 

 

 

 

CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, AK Parti Milletvekili adayı Gölcüklü Emine Zeybek’in tramvayda bir bayana yönelik söylediğini iddia ettiği sözleri sayfasına taşıyarak Zeybek’e yüklendi. Zeybek ise, Tahsin Tarhan’a, “keşke beni arayıp sorsaydı” dedi ve olayın nasıl yaşandığını anlattı.

 

 

 

 

Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili Tahsin Tarhan, twitter adresinde AK Parti Milletvekili adayı Emine Zeybek’in tramvayda bir bayan seçmenle yaşadığını ileri sürdüğü diyalogları sayfasına taşıyarak, “AK Parti’nin Kocaeli Mv.A. Emine Zeybek bindiği tramvayda, CHP’li olduğunu öğrendiği vatandaşlarımızı ‘siz bu tramvay projesine karşıydınız kullanmanızda doğru değil” demiş. Emine hanıma hatırlatalım. Tramvay babasının malı değil. Alın terini vergi olarak devlete yatıran tüm halkımızın” sözleriyle Zeybek’e yüklendi.

BAKIN OLAY NASIL YAŞANMIŞ?

AK Parti Milletvekili adayı Emine Zeybek, Milletvekili Tahsin Tarhan’ın siyaset yaptığına vurgu yaparak, “Bu kentte beni tanıyanlar ne kadar naif bir insan olduğumu bilirler, Tahsin bey bu paylaşımı yapmadan önce keşke beni arayıp konuyu doğrulasaydı. Tramvayda seçim çalışması yaparken bir hanım seçmenimize elimi uzattım elini geri çekti kollarını bağladı, ben tekrar uzattım elini uzatmadı. Neden elinizi çekiyorsunuz diye sordum ve hiç demokrat değilsiniz dedim. Arkamdan bu hanım arkadaşımız bağırmaya başladı, hakaret etmeye başladı. Bende tramvaya da karşıydınız bakın hepimiz kullanıyoruz şimdi dedim, ayrımcılığı bırakalım dedim, hepimiz aynı ülkede yaşıyoruz, bayana ben aşağıya in, tramvayı kullanamazsın gibi sözler kesinlikle söylemedim, beni yakından tanıyanlarda bu cümleleri kullanmayacağımı çok iyi bilirler, hayatım boyunca kimseye böyle bir saygısızlık yapmadım yapmam, bu kentte benim Cumhuriyet Halk Partili dostlarım, arkadaşlarım olduğu gibi farklı siyasi görüşlere sahip çok sayıda dostum dediğim insanlar var” dedi.

 

 

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

+ 4 = 13