Ellibeş Otoparklar için devrede

Kent merkezinde bulunan İzmit Ortaokulu ve Gazi Lisesi’nin toplam 400 araçlık bahçelerinin otopark olarak kullanılması için İKM’nin talebini olumlu bulan AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, gerekli kurumlarla görüşüp konunu takipçisi olacağını belirtti

AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in görevine gelmesinin ardından partiye STK ziyaretleri başladı. Öneki gün başlayan ziyaretler kapsamında İzmit kent Merkezi Ticari Dayanışma Derneği (İKM) Başkanı Murat Öztürk ve yönetim kurulu üyeleri, Hizmet-İş Sendikası Başkanı İdris Ersoy ve yönetimi Ellibeş’i makamında ziyaret etti. İKM yönetimi Ellibeş’ten kent merkezinde bulunan Gazi Lisesi ve İzmit ortaokullarının otoparklarının yaz sürecinde esnafların ve İzmit halkının kullanımına açılmasını talep etti. Ellibeş, talebin gerçekleşmesi için gerekli görüşmeleri yapacağını kaydetti.

ELLİBEŞ’TEN MEMNUNLAR

Ziyarette konuşan İKM Başkanı Murat Öztürk, Mehmet Ellibeş’in AK parti İl başkanı olacağını hiç tahmin edemediklerini belirtti. Marmara Depremini en acı şekilde yaşayan Gölcük’te belediye başkanlığı yapıp, yaraları saran bir ismin iktidar partisinin il başkanı olmasından memnuniyet duyduğunu söyleyen Öztürk, “İKM İzmit’in en büyük STK’larından biri. 700 üyemiz var ve üyelik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Sizden iki talebimiz olacak. Kent merkezindeki esnaf sizi tanımıyor ve bu nedenle sizi esnafla tanıştırmak istiyoruz.

ESNAFIN ORTAK SORUNU

İkinci talebimiz ise İzmit Ortaokulu ve Gazi Lisesi bahçelerinin yaz aylarında okulların tatil olması nedeniyle otopark olarak kullanmak istiyoruz. Bu noktada bize yardım etmenizi istiyoruz. Bayram’da 15 gün kullandık ve çok rahat ettik. Her iki okulun bahçeleri 400 araç kapasiteli. Bu kent merkezindeki otopark sıkıntısını ve trafik akışını da bir nebze olsun rahatlatacaktır” dedi.

TAKİPÇİ OLACAĞIM

İKM yönetiminin talebinin makul olduğunu söyleyen İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Gazi Lisesi ve İzmit Ortaokulu’nun bahçelerinin otopark yapılması için konuyu takip edeceğini ve ilgili kurumlar ile görüşeceğini belirtti. Esnaflarla tanışma davetine de olumlu bakan Ellibeş, en kısa zamanda bir program yapıp kent merkezindeki esnaf ile sohbet edeceğini belirtti

Yorumlar: 0

Mail adresiniz gösterilmeyecek. Zorunlu aranlar (*)

− 2 = 3